Özak Global Holding'den Turizmde Büyük Hamle

Özak Global Holding'den Turizmde Büyük Hamle

Ahmet Akbalık, turizm sektöründe büyümeyi hedeflediklerini belirterek, 2028 yılına kadar Türkiye'nin en büyük turizm gruplarından biri olmayı planladıklarını söyledi...

 
Özak Global Holding'den Turizmde Büyük Hamle İle Üç Yeni Otel Projesi
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri web sitesinin edindiği bilgilere göre, Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'e verdiği röportajda, şirketin yeni turizm yatırımlarıyla ilgili planlarını açıkladı. Özak Global Holding, Didim, Bodrum ve Kemer'de üç yeni otel projesiyle turizm sektöründe büyümeyi hedefliyor.
 
Türkiye turizm haberlerinde de yer alan bilgilere göre, Ahmet Akbalık, Özak Global Holding, Özak Tekstil, İnt-Er Yapı, Aktay Turizm, Özak GYO ve Akyön Tesis Yönetimi şirketleri aracılığıyla gerçekleştirecekleri bu projeler hakkında şu bilgileri verdi:
 
Türkiye'nin En Büyük Turizm Gruplarından Biri Olma Hedefi
Ahmet Akbalık, turizm sektöründe büyümeyi hedeflediklerini belirterek, 2028 yılına kadar Türkiye'nin en büyük turizm gruplarından biri olmayı planladıklarını söyledi. Bu hedef doğrultusunda, Didim'de tahsis ettikleri arazi üzerinde, Bodrum ve Kemer'de ise kendi arazileri üzerine üç yeni otel projesi geliştireceklerini açıkladı.
 
Gelecek Yatırımlar ve Potansiyel Projeler
Bu yeni tesislerin detayları ve yatırım büyüklüklerinin yıl sonunda netleşeceğini belirten Akbalık, 2028 sonrasında İstanbul, İzmir veya kültürel zenginliği olan başka bir şehirde Ela markası ile şehir oteli yapmayı planladıklarını da ekledi. Ayrıca, aynı markayla yurtdışında şehir oteli ve resort otel açma projelerinin de gündemde olduğunu ifade etti.
 
Sonuç
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri olarak, Özak Global Holding’in turizm sektöründeki bu büyük hamlesini yakından takip ediyoruz. Didim, Bodrum ve Kemer'de planlanan üç yeni otel projesi, şirketin 2028 yılına kadar Türkiye'nin en büyük turizm gruplarından biri olma hedefine büyük katkı sağlayacak. Ahmet Akbalık’ın vizyonu doğrultusunda, bu projelerin Türkiye turizmine önemli bir ivme kazandıracağına inanıyoruz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler