Şef Muhittin Fidan Kimdir? Mutfak Serüveni Nedir?

Şef Muhittin Fidan'ın, Sheraton Istanbul Levent'in Başaşçısı olarak mutfak serüvenine devam ettiğini duyurmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Benzersiz yemek tarzı, taze ve yerli..

 
Yenilikçi Lezzetlerin Peşinde Bir Yolculuk: Şef Muhittin Fidan Kimdir? Mutfak Serüveni Nedir?
 
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri web sitesi olarak, şef kimdir haberlerimizde yer alan ve gastronomi dünyasında yenilikçi dokunuşlarıyla öne çıkan ve kariyeri boyunca elde ettiği başarıları sayısız ödülle süsleyen Şef Muhittin Fidan'ın, Sheraton Istanbul Levent'in Başaşçısı olarak mutfak serüvenine devam ettiğini duyurmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.
 
Sheraton Istanbul Levent, mutfak tahtını "The Taste Türkiye" yarışmasının galibi, yenilikçi ve özgün tariflerin yaratıcısı Şef Muhittin Fidan'a teslim etti. Fidan, yerel ve global mutfakları ustalıkla bir araya getirerek misafirlerine eşsiz bir gastronomik deneyim yaşatma hedefinde.
 
Benzersiz yemek tarzı, taze ve yerli malzemelere olan düşkünlüğü ve lezzet sınırlarını zorlama kabiliyetiyle tanınan Fidan, Sheraton at The Falls, Kanada, Rixos Premium Dubai, Sofitel İstanbul Taksim ve Dedeman Bostancı gibi prestijli mekanlarda kazandığı tecrübelerle damaklarda unutulmaz izler bırakmıştır. 
 
Şefin Sheraton Istanbul Levent için hazırladığı menüde, balkabağı püresi ile hazırlanan burrata, bonfile oscar ve altın kadayıflı tatlı gibi imza yemekleri bulunuyor. Şef Fidan'ın bu özgün menüsünü keşfetmek için Sheraton Istanbul Levent'i ziyaret etmeyi unutmayın.
 
Şef Muhittin Fidan Kimdir? Mutfak Serüveni Nedir?
Şef Muhittin Fidan Kimdir?
1989 yılında İstanbul'da doğan Şef Muhittin Fidan, aşçılık mesleğini babasından devralarak kendi markasını yaratma yolunda ilerlemeye karar vermiş ve mesleki gelişimini yurtdışında sürdürmek üzere Kanada'ya gitmiştir.
 
Kanada'da 12 yıl boyunca kalarak aşçılık eğitimini tamamlayan ve dünya mutfaklarını keşfeden Fidan, Canadian Culinary Federation üyeliği sayesinde Türkiye'yi uluslararası arenada temsil etme fırsatı bulmuştur.
 
Dünya çapında tanınan birçok mekanda çalışarak geniş bir deneyim yelpazesi edinen Fidan, "The Taste Türkiye" yarışmasında birincilik kazanarak yeteneklerini geniş kitlelere tanıtma şansı elde etmiştir. Yenilikçi bakış açısı ve takım çalışmasına verdiği önemle, Türk mutfağını uluslararası düzeyde başarıyla temsil etmeye devam etmektedir.
 
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri olarak, Türk mutfağı şeflerinden Şef Muhittin Fidan'ın mutfakta yaratacağı yeni lezzetleri ve başarı hikayesini takip etmeye devam edeceğiz.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler