Ekonomik Otel

Ekonomik Otel "Ibis İstanbul" Şişli Kapılarını Açıyor

Dünya çapında otel yatırımları ile bini aşkın oteli ile tanınan ve Orta Doğu, Afrika, Asya Pasifik bölgesinde ağırlama sektörünün öncü gruplarından Accor'un ekonomi segmentine ait..

 
İstanbul'un Kalbinde Yeni Bir Konaklama Deneyimi: Ibis İstanbul Şişli Kapılarını Açıyor...
 
Dünya çapında otel yatırımları ile bini aşkın oteli ile tanınan ve Orta Doğu, Afrika, Asya Pasifik bölgesinde ağırlama sektörünün öncü gruplarından Accor'un ekonomi segmentine ait yeni üyesi, ibis İstanbul Şişli, misafirlerine kapılarını aralıyor. 119 konuk odası bulunan otel, konfor ve şıklığı bir arada sunan Superior, Deluxe ve Süit odalarıyla dikkat çekiyor.
 
Türkiye turizm haberlerindede yer alan bilgilere göre, Charlie's Corner restoranı ile hem kapalı hem de açık hava seçenekleri sunan ibis İstanbul Şişli, geniş menüsüyle lezzet severlere unutulmaz tatlar vaat ediyor. Otel, 24 saat erişilebilir fitness salonu ve rahatlatıcı bir spa merkezi ile de konuklarına hizmet veriyor.
 
Kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre, ibis İstanbul Şişli'nin Genel Müdürü Adil Ceylan, otelin konuklara benzersiz bir deneyim sunacağı konusunda kendinden emin. Ceylan, "Otelimiz, şık ve modern estetiği, ev konforu ile harmanlayarak İstanbul'un dinamik atmosferine uyum sağlıyor. Misafirlerimize, kişisel ihtiyaçlara ve zengin mutfak kültürüne duyarlı, özel bir konaklama deneyimi sunmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.
 
Accor Grubu'nun Orta Doğu, Afrika ve Türkiye bölgesinden sorumlu COO'su Paul Stevens ise ibis İstanbul Şişli'nin konfor, ulaşım kolaylığı ve uygun fiyatıyla ön plana çıktığını belirtiyor. Stevens, "Yeni İstanbul Havalimanı'na yakınlığı ile ibis İstanbul Şişli, erişilebilir seyahat deneyimlerini yeni bir seviyeye taşıyor. Kalite ve uygun fiyatın kesiştiği noktada, konuklarımıza değerli bir alternatif sunuyoruz." dedi.
 
İstanbul'un en canlı bölgelerinden birinde yer alan ibis İstanbul Şişli, şehri keşfetmek isteyen gezginler için ideal bir başlangıç noktası sunuyor. Hem iş hem de turistik amaçlı seyahatlerde, konukların ihtiyaçlarına yönelik tasarlanmış olan bu yeni otel, İstanbul ziyaretinizde konforlu ve keyifli bir konaklama vaat ediyor.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler