Çevrimiçi Arkadaşlıkta Hayal Kırıklığınamı Uğradınız?

Çevrimiçi Arkadaşlıkta Hayal Kırıklığınamı Uğradınız?

Geleneksel popüler arkadaşlık uygulamalarından vazgeçin ve modern uygulamaları ve görüntülü sohbetleri deneyin. Hayatı bizim için kolaylaştırmak ve ruh eşinizi bulmanıza yar..

 
Hayatı bizim için kolaylaştırmak ve ruh eşinizi bulmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış arkadaşlık siteleri ve uygulamaları, aslında, genellikle sadece rahatsızlığa ve hayal kırıklığına neden olur. Özellikle de bu tür hizmetleri uzun süredir kullanıyorsanız fakat yine de sonuç elde edemiyorsanız. Ve bu aslında oldukça yaygın bir durumdur.
 
Bugün, çevrimiçi arkadaşlığın neden hayal kırıklığı yarattığını ve can sıkıcı olduğunu, bu konuda bir şeyler yapmanın mümkün olup olmadığını ve tüm boş zamanınızı bir ruh eşi aramak için harcamamanız gerektiğini anlamaya çalışacağız. Ve elbette, kesinlikle denemeniz gereken bazı ilginç çevrimiçi arkadaşlık sitelerini paylaşacağız.
 
Çevrimiçi arkadaşlık neden hayal kırıklığı yaratıyor?
 
Aslında, çevrimiçi arkadaşlığın sizi hayal kırıklığına uğratmasının pek çok nedeni vardır. Bu nedenlerden bazıları yalnızca kişisel olacaktır ancak yine de sadece bir grup genel neden vardır. Neredeyse tüm arkadaşlık hizmetleri için tipik olanlar:
 
* Çok fazla dolandırıcı ve sahtekar vardır. Özellikle de popüler arkadaşlık sitelerinde ve uygulamalarında.
 
* Arkadaşlık hizmetlerini tamamen amaçsızca kullanan ve bir ilişkiye hiç hazır olmayan birçok anlamsız insan var.
 
* Premium abonelikler için oldukça yüksek fiyatlar ve aynı zamanda ücretsiz hesap sahipleri için özelliklere çok sınırlı erişim.
 
* İlişki için mükemmel eşleşmeyi ararken zaman kaybı. Birçok insan günde birkaç saatini arkadaşlık hizmetlerine harcıyor ancak asla istediklerini elde edemiyor.
 
* Mesajlaşma yoluyla iletişim, bir kişiyle yakınlık etkisi yaratmaz. Hala uzaktaymış gibi hissedersiniz. Ve buluşacağınızın garantisi yoktur.
 
Genel olarak, tüm inkar edilemez avantajlarıyla birlikte, geleneksel internet arkadaşlığı hala dezavantajsız değildir. Bazı insanlar için bunlar kabul edilebilir ancak bazıları için kritik hale gelebilir. İkinci kategoriye giriyorsanız, aşağıdaki bilgiler tam size göre!
 
Rastgele görüntülü sohbetler, geleneksel web arkadaşlıklarına göre daha etkili bir alternatiftir.
 
Bazen web arkadaşlığında hayal kırıklığını önlemenin en kolay yolu tamamen yeni bir şey denemek ve alıştığınız arkadaşlık sitelerini ve uygulamalarını terk etmektir. Mükemmel bir alternatif rastgele görüntülü sohbetler olabilir — rastgele partnerleri video bağlantısı yoluyla birbirine bağlayan ve neredeyse her konuda iletişim kurmayı mümkün kılan siteler ve uygulamalar.
 
Tarihteki ilk rastgele görüntülü sohbetlerden biri, 2009'da başlatılan ve bugün hala faaliyet gösteren Omegle web sitesiydi. Çok fazla özelliği yoktur ancak genel olarak sadeliği ve yeni insanlarla iletişim kolaylığını sevenler için iyi bir seçimdir.
 
Rahat iletişim için daha fazla özellik ve ayar elde etmek istiyorsanız, popüler Omegle alternatiflerini göz önünde bulundurmanızı öneririz: OmeTV — cinsiyet filtresi ve yerleşik bir çevirmen ile Omegle'ye minimalist bir alternatif; OmegleTV — cinsiyet filtresi, mesaj çevirmeni, mükemmel müşteri desteği ile Ome TV alternatifi; Bazoocam — biraz modası geçmiş ancak yerleşik çevrimiçi mini oyunlarla hala popüler görüntülü sohbet; Chatspin — cinsiyet filtresi ve yüzünüzü sohbet partnerlerinden gizleyebilen A / I maskeleri ile sohbet; Chatous — ilgi alanlarına göre arama ve medya dosyalarını paylaşma özelliğine sahip akıllı telefonlar için minimalist görüntülü sohbet; Chatrandom — cinsiyet ve coğrafi filtrelerle rastgele görüntülü sohbetin yanı sıra birçok katılımcı için sohbet odaları işlevi; Hoop — yeni arkadaşlar bulmak için metin ve görüntülü sohbet; JustTalk — metin, sesli veya görüntülü sohbet yoluyla yeni insanlarla sohbet etmek için uygulama.
 
Denemeniz gereken standart dışı arkadaşlık uygulamaları...
 
Elbette, rastgele görüntülü sohbet formatının şu veya bu nedenle herkes için uygun olmadığını anlıyoruz. Bu nedenle, daha klasik arkadaşlık hizmetlerini sevenler için de sunacak bir şeyimiz var.
 
Standart olmayan bazı arkadaşlık uygulamalarına dikkat etmenizi öneririz: Clover — canlı yayınlar yapabileceğiniz, gerçek çevrimiçi partiler verebileceğiniz, yeni insanlarla tanışabileceğiniz ve sadece eğlenebileceğiniz bir arkadaşlık uygulaması; SwoonMe — video odaklı bir arkadaşlık uygulaması (kişiliğinizi göstermek için kısa videolar kaydedebilir ve yükleyebilirsiniz); Kippo — toplantıların ve iletişimin sanal alanda gerçekleştiği bir arkadaşlık uygulaması; Wingman — kendiniz için değil, bekar olan arkadaşınız için bir eşleşme bulabileceğiniz atipik bir arkadaşlık uygulaması; Align — kullanıcıları burçlarına ve doğum haritalarına göre eşleştirmek için astrolojiyi kullanan bir arkadaşlık uygulaması; LuvByrd — açık hava etkinliklerini sevenleri, yürüyüş, kamp ve diğer etkinlikler için maceracıları birbirine bağlayan bir arkadaşlık uygulaması; Tastebuds — kullanıcıları müzik tercihlerine göre eşleştiren bir arkadaşlık uygulaması; MeetMindful, sağlıklı bir yaşam tarzı ve kişisel gelişime odaklanan insanlar için tasarlanmış bir arkadaşlık uygulamasıdır.
 
Elbette bu liste tam olarak tamamlanmamıştır. Ancak bu oldukça spesifik ve standart olmayan arkadaşlık uygulamalarını seçerseniz, buradaki kitlenin örneğin Tinder, Bumble veya Badoo'daki kadar büyük olmayacağını unutmayın. Ancak yerel kullanıcılar sizin için çok daha ilginç ve umut verici partnerler olabilir.
 
Küçük bir özet
 
Çevrimiçi arkadaşlıkta hayal kırıklığı, pek çok insanın bir noktada yaşadığı bir durumdur. Bazı insanlar — başarısız bir site seçimi nedeniyle. Bazıları ise — kendi hedeflerini anlamıyorlar. Ve birileri — önceki başarısız arkadaşlık deneyimi nedeniyle. Bu olur ve bu konuda yapabileceğiniz hiçbir şey yoktur. Ancak hayal kırıklığı hissinin üstesinden gelmek ve yolunuza devam etmek size kalmış.
 
Seçtiğiniz arkadaşlık uygulaması Kültür ve Sanat Haberlerinde de yer alan bilgilere göre size istediğiniz sonuçları vermiyorsa ve zamanınızı boşa harcadığınızı hissediyorsanız, başka bir şeye geçmeyi deneyin. Geleneksel arkadaşlık hizmetleri yerine Omegle gibi rastgele görüntülü sohbetler kullanın. Farklı iletişim formatları arasında geçiş yapın ve yeni insanlarla iletişim kurmanın tadını çıkarın!

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler