• Şef Görkem Özkan Kimdir?

    Şef Görkem Özkan Kimdir?

  • Şef Görkem Özkan Kimdir?

    Şef Görkem Özkan Kimdir?

  • Şef Görkem Özkan Kimdir?

    Şef Görkem Özkan Kimdir?

  • Şef Görkem Özkan Kimdir?

    Şef Görkem Özkan Kimdir?

  • Şef Görkem Özkan Kimdir?

    Şef Görkem Özkan Kimdir?

  • Şef Görkem Özkan Kimdir?

    Şef Görkem Özkan Kimdir?


Şef Görkem Özkan Kimdir?

Şef Görkem Özkan aşçılık mesleğine ne zaman başladı? En başarılı şeflerden Görkem Özkan nerelerde çalıştı? Biline Türk mutfağı şeflerinden Görkem Özkan aşçılık eğitimlerini nerede aldı? Restoran konseptleri..

 
Şef Görkem Özkan aşçılık mesleğine ne zaman başladı? En başarılı şeflerden Görkem Özkan nerelerde çalıştı? Biline Türk mutfağı şeflerinden Görkem Özkan aşçılık eğitimlerini nerede aldı?
 
Farklı restoran konseptleri ve mutfak konseptleri üzerinde çalışan ünlü şefimiz nerede çalışıyor? Şef Görkem Özkan'ın yeni mutfak şeflerimiz için tavsiyeleri nelerdir? Şef Görkem Özkan mesleki serüvenini "Şef kimdir" haberlerimizde paylaşmak istedik...
 
Şef Görkem Özkan Kimdir?
Görkem Özkan, kendi tabiriyle 'hayatta kalmak için edinilen yemek pişirme tekniklerinde becerisini zamanla tutkuya ve profesyonel mesleğe' dönüştürmüş bir şef. 
 
İstanbul'un en ünlü otellerinden birinde görev alan başarılı şef Özkan, otelin bünyesinde yer alan restoranda restoran misafirlerini ağırlıyor.
 
Şef Görkem Özkan Kimdir?
Four Seasons Hotel Bosphorus Executive Chef Görkem Özkan, otelin ünlü restoranı AQUA'nın iddialı menülerini hazırladı. Şef Özkan mesleki kariyeri, restoran menüleri ve gelecek planlarından bahsetti...
 
Şamdan plus için verdiği röportajı'da kaynak göstererek aşçılık camiası ile paylaşmak istedik...
 
 
Özkan kariyerine 2009 yılında, Marriot Hotels and Resorts Istanbul Asia'da aşçı olarak başladı. Ardından Mimolett Restaurant'a Chef de Partie olarak atandı ve aynı restoranda ilk Sous Chef ünvanını aldı. 
 
Profesyonel becerilerini ve kariyerini geliştirmek için 2011 yılında Hollanda'da iki Michelin yıldızlı Restaurant De Lindehof’ta deneyim kazanan şef, İspanya'daki Sergi Arola Gastro'da farklı tecrübeler edindi. 
 
Türkiye’ye döndükten sonra kariyerine kaldığı yerden devam ederek Mutfak Şefi ünvanını kazandı.
 
Şef Görkem Özkan Kimdir?
2013 yılında Four Seasons Hotel Bosphorus ekibine Jr Sous Chef olarak katılmasının ardından AQUA Restaurant & Bar’ın ve diğer yeme içme alanlarının başarı hikayelerinin önemli bir parçası olarak 2015 yılında Executive Sous Chef'liğe yükseldi. 
 
2022 Ocak ayında Executive Chef olarak atanana kadar AQUA Restaurant’ın menüsünden sorumlu olarak sevilen ve dikkat çeken lezzetlere imza attı.
 
Şef Görkem Özkan Kimdir?
Denize ve balıkçılığa her zaman ilgi duyduğunu belirten ve AQUA  Restaurant & Bar’ın deniz ürünleri ile ses getiren bir restorana dönüşmesinde büyük rol oynayan Görkem Şef, sunulan lezzetin en önde gelen unsur olduğunu, sonrasında tabağın sunumunun, konsepte uygunluğunun ve hikayesinin önemli olduğunu belirtiyor. 
 
Özkan, Four Seasons Hotel Bosphorus bünyesinde yıllar içerisinde Sebastiano Spriveri, Savaş Aydemir gibi yetenekli ve deneyimli şefler ile çalıştı.
 
Şef Görkem Özkan Kimdir?
Görkem Özkan, Marmara Üniversitesi Endüstriyel Elektronik Bölümü'nün ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. 
 
Bu süre zarfında MSA, Mutfak Sanatları Akademisi’nde de eğitimini tamamladı. Evli ve bir kız çocuğu babası olan Özkan, yıllarca müziği hayatının önemli bir parçası haline getirdi. Özkan, gitar çalıyor, rock ve blues çalmayı seviyor, aynı zamanda crossfit ve Jiu-jitsu ile ilgileniyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler