Tarla’dan Sofra’ya Pazar

Tarla’dan Sofra’ya Pazar

Ilıca’da kurulan Üretici Pazarı’nı topraktan tabağa her yaz olduğu gibi bu yıl da hayata geçirecek 'lerini belirten Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Her zaman üreticimizin yanında olacağız. Dalından kopa..

 
Çeşme’de Tarla’dan Sofra’ya Üretici Pazarı açılıyor....
 
Çeşmeli üreticiler organik ürünlerini Çeşmeliler ile buluşturuyor. Taze meyve ve sebzelerin, geleneksel yöntemlerle üretilmiş tarhana, erişte, köy ekmeği, ev salçası, zeytinyağı, doğal bal, pekmez ve birbirinden lezzetli yöresel mutfaklardan yöresel tatların zenginleştireceği Çeşme Üretici Pazarı, üreticiden aracısız alışveriş yapma imkanı sunduğu ziyaretçilerine de önemli bir ekonomik avantaj sunacak. 
 
Ilıca’da kurulan Üretici Pazarı’nı topraktan tabağa her yaz olduğu gibi bu yıl da hayata geçireceklerini belirten Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Her zaman üreticimizin yanında olacağız. Dalından koparılıp sofranıza gelen en taze ürünler için, Her Pazartesi ve Cuma üretici pazarımızı ziyaretçilerine açık olacak” dedi.
 
'Üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz'
 
Tarla’dan Sofra’ya Pazar
Son dönemde tarımda yaptığı projelerle adeta devrim yapan Oran, Tarla’dan Sofra’ya  “Önceki yıl hayata geçirdiğimiz Üretici Pazarımız ile üreticilerimizin hakettiği gelire ulaşmalarına, vatandaşlarımızın sağlıklı beslenme ve gıdaya erişmelerine, esnafımızın ise yüzünün gülmesine katkı sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler