Çölyak Hastalarına Özel Yardım Kolileri Hazırlandı

Çölyak Hastalarına Özel Yardım Kolileri Hazırlandı

Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak deprem haberlerinde yapmış olduğumuz araştırmalara göre; Çölyak Hastaları Yardım Kolisi Alabilirler. Türkiye Çölyak Derneği..

 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak deprem haberlerinde yapmış olduğumuz araştırmalara göre;
 
Çölyak Hastaları Belirtilrn akaonumlarda Yardım Kolisi Alabilirler...
 
Türkiye Çölyak Derneği ve Gönüllüleri tarafından Çölyak hastası evlatlarımız için hazırlanan kolilerden almak isteyen Çölyak Anneleri, Hatay Çölyak Temsilcisi Şule Ateş hanıma aşağıdaki irtibat numarası ile ulaşabilirler.
 
Şule Ateş: 05399535341
 
Kaynak: korfezgazete


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler