BUSMEK'de “Çikolata Yapımı”

BUSMEK'de “Çikolata Yapımı”

Mesleki Eğitim Merkezinde üç gün boyunca “Pratik Pizza Yapımı”, “Makarna ve yemek Sosları Yapımı” ile “Çikolata Yapımı” atölye çalışmaları düzenlendi. Katılımcılar, profesyonel mutfakt

BUSMEK'de “Çikolata Yapımı” gibi atölye çalışmaları düzenlendi...
 
Türk aşçı haberleri olarak edindnmiş olduğumuz bilgilere göre, "Çikolata Atölyesi" hakkında BUSMEK'in yarıyıl tatilinde yetişkinlere özel düzenlendiği atölye çalışmalarına katılan amatör şefler, mutfaktaki hünerlerini gösterdi.
 
Yeni Karaman Mesleki Eğitim Merkezinde üç gün boyunca “Pratik Pizza Yapımı”, “Makarna ve yemek Sosları Yapımı” ile “Çikolata Yapımı” atölye çalışmaları düzenlendi.  Katılımcılar, profesyonel mutfakta, yiyecek içecek alanı öğretmenleri tarafından yönlendirilirken, 
 
BUSMEK'de “Çikolata Yapımı”
pizza hamurunun nasıl hazırlandığını, nasıl şekillendirildiğini ve nasıl pişirildiğini uygulamalı olarak öğrendi. Benzer şekilde, katılımcılar Fettuccine ve Ravioli gibi farklı makarna çeşitlerinin nasıl yapıldığını öğrendi. 
 
Ayrıca çikolatayı temperleme işlemini, Beyoğlu ve Rocher gibi farklı çikolataların nasıl yapıldığını bizzat deneyimleyerek gördü.
 
Düzenlenen mutfak atölyelerinde katılımcılar, pizza, makarna ve çikolata yapımının keyfini çıkarırken, aynı zamanda becerilerini geliştirdi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler