Aşçı Ve Garsonlara Eğitim Verilecek

Aşçı Ve Garsonlara Eğitim Verilecek

Artvin Belediye Başkanı Kocatepe:"Artvin'i turizm kenti yapmak için artık somut adımlar atmanın zamanı geldi"...

Aşçı Ve Garsonlara Eğitim Verilecek
Artvin Belediye Başkanı Kocatepe:"Artvin'i turizm kenti yapmak için artık somut adımlar atmanın zamanı geldi"
 
Kocatepe, Artvin'in turizm kenti olması hedefi doğrultusunda hazırlanan Ekoturizmi Geliştirmek Üzere Nitelikli İş gücü Yetiştirme Projesi'nin açılış toplantısında yaptığı konuşmada, kentte hizmet sektöründe çalışanlara vatandaşa daha kaliteli hizmet sunabilmesi için eğitim verilmesi gerektiğini söyledi.
 
Artvin'i turizm ve eğitim kenti yapma sözü verdiklerini hatırlatan Kocatepe, "Artık sözü bırakıp harekete geçmemiz lazım. Artvin'i turizm kenti yapmak için artık somut adımlar atmanın zamanı geldi. Bunun için de turizmde önemli olan nitelikli iş gücünü artırıcı konuları konuşmalıyız." dedi.
 
Kocatepe, Artvin'de kokartlı rehber bulunmadığına dikkati çekerek, öncelikle bu sorunun çözülmesi gerektiğini ifade etti.
 
- "İki soğan iki domatesle olmaz"
Turizm kenti olunabilmesi için yemek sunumuna da özen göstermeleri gerektiğini ifade eden Kocatepe, "Döner kebab bizim markamız. Döner yemeye gidiyoruz tabağa iki soğan, iki domates koyup önümüze getiriliyor. Bu böyle olmaz, bunu sunuma çevirmemiz gerekiyor." diye konuştu.
 
Kocatepe, turizmi bu kadar önemseyen bir belediye olarak konuya duyarsız kalamayacaklarını belirterek, "Ekoturizmi Geliştirmek Üzere Nitelikli İş gücü Yetiştirme Projesi" kapsamında sektör çalışanlarına eğitim verileceğini aktardı.
 
Toplantıya, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Özner Bilmiş, Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Demirhan Elçin, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail İnan, İŞKUR İl Müdür Vekili Sevil Bayrak, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Taner Köse ve işletme sahipleri katıldı.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler