Aşçılık Bölümü Mezunlarından Hyatt Regency Pastry Team

Aşçılık Bölümü Mezunlarından Hyatt Regency Pastry Team

2008-2015 yılları arasında katıldığı çeşitli dallardaki yarışmalardan 3 adet birincilik kupası, 4 adet altın madalya, 8 adet gümüş madalya ve 3 adet bronz madalya sahibi..

 
Hyatt Regency Pastry Team kadınların güçlü ve başarılı ellerine emanet
 
Şehrin ve Marmara Denizi’nin panoramik manzarasıyla dikkat çeken Hyatt Regency İstanbul Ataköy, pastane bölümü Hyatt Regency Pastry Team’i alanında başarılı kadın şeflere emanet etti.
 
Beykent Üniversitesi gastronomi ve mutfak sanatlarından Aşçılık Bölümü’nden 2009 yılında mezun olan Burçak Kara, Hyatt Regency Pastry Team’in Pastane Şefi oldu.
 
2008-2015 yılları arasında katıldığı çeşitli dallardaki yarışmalardan 3 adet birincilik kupası, 4 adet altın madalya, 8 adet gümüş madalya ve 3 adet bronz madalya sahibi olarak eve dönen Kara, aynı zamanda Türkiye Aşçılar Milli Takımı üyesi.
 
15. Yılında Hyatt Regency Ataköy’de 
 
Kemer Country Club, Radisson, Sheraton gibi önemli otellerde görev alan Kara, “2022 yılında mesleğimin 15. yılını Hyatt Regency Ataköy markasının çatısı altında güzel başlangıçlar yaparak devam ettirmekteyim. Hyatt Regency markasında hem öğrenme hem öğretme odaklı ve aşçılık mesleğinde kişisel başarılarımıza kolay yön vermemizi sağlayan değerler ile çalışmaktayız. 
 
Otelimizin Hyatt Regency Pastry Team ve SeaFood Terrace Fish & Meze bölümlerinde yaptığım tatlıları birbirinden değerli misafirlerimize sunuyoruz” diyor.
 
Aşçılık Bölümü Mezunlarından Hyatt Regency Pastry Team
Hyatt Regency Istanbul Ataköy'ün pastane bölümü Hyatt Regency Pastry Team kadın şeflere emanet. Soldan sağa; Burçak Kara - Pastry Chef Meltem Kocatürk- Chef de Partie Nursimay Çakır- Commis Bengü Aksoy-Commis
 
İmza Lezzetler
 
Beykent Üniversitesi Unlu Mamüller dersinde akademisyenlik görevi de üstlenen Kara, var olan lezzetlerle yetinmeyerek kendi buluşu olan tatlıları üreterek kişisel tarzını oluşturduğunu söylüyor. Özellikle Anadolu Mutfağının seçkin bir lezzeti olan irmik helvasını Avrupai bir tatlıya dönüştürerek elde ettiği sufle’yi otelin yeni açılan SeaFood Terrace Fish & Meze restoranında servis edildiğini kaydediyor.
 
Burçak Hanım yürekten inandığı mottosunu ise şöyle dile getiriyor: “Geleneksele yenilik katmanın her daim daha da güzel bir durum olduğuna inananlardanım.”
 
Hyatt Regency İstanbul Ataköy, yakın zamanda hizmete aldığı SeaFood Terrace Fish & Meze restoranının ardından pastane bölümünü de güçlendirerek Hyatt Regency Pastry Team’i Pastane Şefi Burçak Kara liderliğinde birbirinden güçlü ve yetenekli üç kadın şefe emanet etti. 
 
Chef de Partie Meltem Kocatürk, Commis Nursimay Çakır ve Commis Bengü Aksoy Pastry Chef Burçak Kara ile birlikte modern dokunuşlarla ürettikleri tatlılarını otel misafirleriyle buluşturuyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler