Vasfi Pakman; Üsküdar'ın Göbeğinde

Vasfi Pakman; Üsküdar'ın Göbeğinde "Kadim Kahve"

Cafe, Cuisine & Patisserie bölümleri ile İstanbul'a ve konuklarına hizmet veren Kadim Kahve, Üsküdar'ın göbeğinde, "Mihrimah Sultan Caminin" yanındaki, eski Üsküdar..

Mükemmel Lezzetleri, Muhteşem Üsküdar Manzarasında Sunuyor.
 
İşadamı, yatırımcı ve işletmeci LEZZETHAN kardeşim, sevgili Ahmet Kurt yönetimindeki;  
 
Vasfi Pakman; Üsküdar'ın Göbeğinde "Kadim Kahve"Cafe, Cuisine & Patisserie bölümleri ile İstanbul'a ve konuklarına hizmet veren Kadim Kahve, Üsküdar'ın göbeğinde, "Mihrimah Sultan Caminin" yanındaki, eski "Üsküdar Hamamının" bir bölümünü, aslına sadık kalarak Osmanlı Saray Dekorasyonu ile dizayn eden, başarılı yatırımcı Ahmet Kurt'u, geçtiğimiz günlerde değerli ressam, İsmet Xbilen hocam ile ziyaret ettik.
 
Divan otellerinde deneyim kazanmış, Chef Sedat Karaağaçlı'nın hazırladığı; Nefis zeytinyağlı ve Et yemekleriyle ağırlandık.
 
"Kahve & Lokanta" konseptindeki ilk yatırımını 2013 yılında, Mihrimah Kahve adıyla, aynı semtte yapan ve değerli üstad İsmet Xbilen'in tablolarıyla, iç duvarları bezeyen sevgili kardeşimle birlikte bu mekanı da ziyaret ettik.
 
Vasfi Pakman; Üsküdar'ın Göbeğinde "Kadim Kahve"Osmanlı Şerbeti ve Türk Kahvesi ile muhabbet eşliğinde, ben de puromu içtim. Yoğun ilgi gören ve lezzetleri çok beğenilen Kadim Kahveyi, Ahmet bey Mimar Hakan Yıldız'a yaptırdığı, muazzam  restorasyondan sonra, 2018'de açmış. 
 
Günün her saatinde, giriş, orta ve teras katında 450 kişiye yakın konuk ağırlama kapasitesi sunan, Kadim Kahvenin yeni şubesi ise, yakında Kayseri  Melikgazi'de açılacakmış.
 
Hayırlı olsun diyor ve buranın menüsündeki: 
 
Olmazsa olmaz, "Klasik Türk Kahvaltı Kültürü", "Dünya ve Osmanlı Saray Yemeklerini"  "Osmanlı Şerbetlerini" ve pasta, tatlı çeşitleri ile "Türk Kahvesini" tatmanızı tavsiye ediyorum.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler