Yeni Nesil Gastronomi Öğrencilerine Aşçılık Eğitimi

Yeni Nesil Gastronomi Öğrencilerine Aşçılık Eğitimi

Ramazan ayının önemine istinaden bu hafta okullarda (Kırıkkale şehit Ali TONGA mesleki ve teknik Anadolu lisesi) uygulamalı aşçılık mesleği eğitimlerinde ramazan pidesi..

Yeni Nesil Gastronomi Öğrencilerine Aşçılık Eğitimi
 
TAPB (Türkiye Aşçılar Ve Pastacılar Birliği) Kırıkkale il temsilcisi şef Hüseyin ŞİPAL ve ekibi, bilgi ve becerinin alttan gelen yeni nesil gastronomi öğrencileri ne öğretilmesi için alaylı, okullu, ön lisans ve lisans  mezunlarını içinde barındırdığı birlik üyesi şefler ile okul okul geziyor. 
 
Ramazan ayının önemine istinaden bu hafta okullarda (Kırıkkale şehit Ali TONGA mesleki ve teknik Anadolu lisesi) uygulamalı aşçılık mesleği eğitimlerinde ramazan pidesi eğitimi veriyor.
 
Bilinen Türk Mutfağı Şeflerinden Hüseyin ŞİPAL Açıklamasında;
 
Ustayla beraber mezara gidecek olan bilgi ve becerinin yerine paylaştıkça güzeldir meslek ülküsü ile bizlerden mesleki destek isteyen her kurum ve kurusun koşulsuz yanındayız. dedi..


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler