Şef Osman Keskin Kimdir?

Şef Osman Keskin Kimdir?

Gastronomi alanında Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde eğitim çalışmalarına katılmış ve öğrencilerinin yurt dışında eğitim almalarını sağlamıştır. Gastronomi ve mutfak sanatları yüksek lisans..

Şef Osman Keskin Kimdir?
 
Turizm sektörüne otelcilik turizm meslek lisesinde okuyarak başlamıştır. Akabinde hem üniversite okuyup hem de sektörde çalışmaya devam etmiştir. 
 
Üniversiteyi bitirdikten sonra Milli Eğitim Bakanlığında öğretmen olarak sektöre eleman yetiştirmeye başlamıştır. 
 
Gastronomi alanında Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde eğitim çalışmalarına katılmış ve öğrencilerinin yurt dışında eğitim almalarını sağlamıştır. 
 
Gastronomi ve mutfak sanatları yüksek lisans mezunu olup halen otelcilik meslek lisesinde yiyecek ve içecek hizmetleri alan şefi olarak hem sektöre eleman yetiştirme hem de mesleki eğitim merkezi programı ile sektörde çalışan personelin kalfalık, ustalık ve usta öğreticilik belgelendirme çalışmalarını yürütmektedir. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler