Şef Cüneyt Özel Kimdir?

Şef Cüneyt Özel Kimdir?

17 yıldır aşçılık sektöründeyim ve işimi mesleğimi severek devam ettiriyorum. İzmir, Antalya, Bursa, İstanbul, Karabük, Zonguldak, Ankara ve Konya olmak üzere mesleğimi bir çok otelde ve restoran..

Şef Cüneyt Özel Kimdir?
 
10.07.1991  karaman doğumluyum 05.06.2005 yılında Karaman' da 14 yaşında aşçı yardımcısı olarak lokantada işe başladım.
 
17 yıldır aşçılık sektöründeyim ve işimi mesleğimi severek devam ettiriyorum. 
 
İzmir, Antalya, Bursa, İstanbul, Karabük, Zonguldak, Ankara ve Konya olmak üzere mesleğimi bir çok otelde ve restoran sektöründe yaptım. 
 
Kendimi daha çok geliştiriyorum. 
 
Araştırarak yenilikler yapamaya çalışıyor ve çabalıyorum. Değerli cheflerimi ve ustalarımı bu mesleğe gönül veren tüm chef ve usta adaylarına sevgi ve saygımı sunuyorum.
 
Euro Toques Türkiye ailesine katıldığım için mutluyum.
 
Yaşasın Euro Toques Türkiye Birliği
Yaşasın Euro Toques Türkiye Milli Takımı


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler