Șef Ali Beydilli Kimdir?

Șef Ali Beydilli Kimdir?

Yaklaşık 7.8 sene orda çalıştıktan sonra amcamla beraber Kadıköy kızıltoprak' ta kendi yerimizi açtık uzun yıllar çalıştıktan sonra askere gittim askerden sonra yurtdışına çıktım, Rusya, Türkmenis..

Șef Ali Beydilli Kimdir?
 
Aslen Tunceli' liyim ama 1972 Sivas İmanlı doğumluyum, ilk okul ve ota okulu sivas' ta okudum. Sonra İstanbula göç ettik o zamanın şartlarında çalışmaya başladım.
 
Babam beni lokantaya verdi, bulaşıkçı olarak çalışmaya başladım. ilk işe bostancıda günaydın restoranda başladım.
 
Yaklaşık 7.8 sene orda çalıştıktan sonra amcamla beraber Kadıköy kızıltoprak' ta kendi yerimizi açtık uzun yıllar çalıştıktan sonra askere gittim askerden sonra yurtdışına çıktım, Rusya, Türkmenistan, Aşkabat gibi ülkelerde çalıştım.
 
Azerbeycan, Bakü, Bişkek, almaya ve Arabistanda. bulundum Türkiyeye döndükten sonra yazlık yerlerde ve otellerde çalıştım daha sonra kendime ait seteak hause mekan açtım.
 
Pandemi' de kapatmak zorunda kaldım şimdi yazları kınalı adada, kışları ise İstanbul kartalda kafe barın işletmesini yapıyorum. 
 
Evlenip ayrıldım, 2 tane çocuk babasıyım kızım birde oğlum var. Kızım okulu bitirdi çalışıyor, oğlum gastronomi okuyor.
 
saygılarımı sunarım...
 
Yaşasın Euro Toques Türkiye Birliği
Yaşasın Euro Toques Türkiye Milli Takımı 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler