Aşçı Alınacak...

Aşçı Alınacak...

Bu kapsamda Bursa İl Tarım Müdürlüğüne yapılacak başvurularda başvuru şartları ve ilan detaylarını paylaşıyoruz. İl Tarım Müdürlüğü -nün işçi personel alımımı için adaylarda Engelli kapsamında başvuru..

Aşçı Alınacak...
 
İŞKUR kamu ilanları yayımlandı. 24 Ocak 2022 tarihi ile gelmiş olan işçi personel alımı ilanına göre İl Tarım ve Orman müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere lise mezunu aşçı alımı yapılacağı bildirildi.
 
İl Tarım Müdürlüğüne alımlar sadece engeli adaylardan yapılacak olup İŞKUR'ca belirtilen niteliklerin sağlanıyor olması gereklidir. 
 
Bu kapsamda Bursa İl Tarım Müdürlüğüne yapılacak başvurularda başvuru şartları ve ilan detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.
 
İlanın Detayları:
 
Alım yapacak kurum: Bursa İl Tarım ve Orma
Çalışma şekli: Deneme süreli,
Alım yapılacak Pozisyon: Aşçı
 
Başvuru Şartları Nedir?
 
İl Tarım Müdürlüğünün işçi personel alımımı için adaylarda Engelli kapsamında başvuru şartları belli olacak yönde;
 
  1. En az %40 oranından Engelli Sağlık raporuna sahip olmak, 
  2. Yemekhanede bulaşıcı hastalığı olmadığına ilişkin tam teşekküllü devlet hastanesinden rapor almak, 
  3. Fiziksel engeli mutfakta çalışmaya ve yemek yapmayı engelleyecek durumda olmamak, 
  4. Yemekhanede çalışmasına engel tat ve koku alma kaybı olmadığına dair rapor almak, 
  5. Aşçılık sertifikasına sahip olmak, 
  6. En az 2 yıllık Aşçılık Mesleki deneyime sahip olmak 
 
ve bunu hizmet dökümü ile belgelendirmek gereklidir.
 
Başvurular İŞKUR üzeriden Yapılacak!
 
İl Tarım müdürlüğüne personel alımı için süre. 24 Ocak 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 28 Ocak 2022 tarihine kadar yapılacaktır. Başvurua bulunacak olan adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden İş İlan No (00006531949) ile yapılacaktır.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler