Şef Erol Özdemir Kimdir?

Şef Erol Özdemir Kimdir?

1982 Kars Doğumluyum. Aşçılık Mesleğine ilk başlangıcım kendimize ait olan restoranlar' ımız da yetişip daha sonra farklı kurumsal Hotellerden sonra Alakart restoranlarda mutfak şefi olarak mesleğimi icra ettim.

Şef Erol Özdemir Kimdir?
 
Sevgili arkadaşlarım, meslektaşlarım 1982 Kars Doğumluyum.
 
Aşçılık Mesleğine ilk başlangıcım kendimize ait olan restoranlarımız da yetişip daha sonra farklı kurumsal Hotellerden sonra Alakart restoranlarda mutfak şefi olarak mesleğimi icra ettim.
 
Daha sonra fırın restoranların 7 şubesinin genel koordinatörü olarak mesleğime devam ettim. 
 
Şu an; Özel AÇI Kolejinin de mutfak şefi olarak çalışmaktayım beni bu mesleğe kazandırıp yetiştiren Rahmetli Raşit Doğru El Ustam ile Aybek Şurdum ustalarıma borçluyum.
 
Allah mekanlarını cennet eylesin Başta Sayın başkanımız Ömer Atan, Yaşasın Euro Toques Türkiye ailesine ve Tüm milli Şef ve arkadaşlarıma teşekkür ederim.
 
Yaşasın Euro Toques Türkiye Milli Takımı
 
Saygı ve Sevgilerimle 
 
Şef Murat Baykut Kimdir?


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler