Engelsiz Mutfak...

Engelsiz Mutfak...

DPÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Serdar Eren’ in açılış konuşmaları ve sunumu ile başlayarak, KSBÜ Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Ali Osman Altınay’a “Teşekkür...

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Ali Osman Altınay, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencilerine “Engelsiz Mutfak” konulu söyleşi gerçekleştirdi.
 
Program, DPÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Serdar Eren’ in açılış konuşmaları ve sunumu ile başlayarak, KSBÜ Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Ali Osman Altınay’ın “Engelsiz Mutfak” söyleşisi ile devam etti.
 
Sunumun ardından fakülte içinde bulunan mutfaklar gezilerek, engelli bireylerin mutfak kullanımı nasıl olması konusunda uygulamalı gösterimler yapıldı.
 
Programın sonunda, Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Harika Özkan tarafından, yaptığı sunum ve bilgilendirmeleri için Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Ali Osman Altınay’a “Teşekkür Belgesi” takdim edildi.
 
Moderatörlüğünü Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serdar Eren’in yaptığı söyleşiye, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Harika Özkan, Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Uğur Ceylan, Engelliler Umut Spor Kulübü sporcuları, DPÜ Sosyal Yaşamı Destekleme Topluluğu, KSBÜ Sosyal Yaşamı Destekleme Topluluğu ve Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi gastronomi ve mutfak sanatları öğrencileri katıldı.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler