Glütensiz Yaşam Aileleri

Glütensiz Yaşam Aileleri

Glütensiz etkinliğine, Mardin Artuklu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Türk mutfağı şeflerinden Süleyman Engin öncülüğünde katılan..

Mardin Artuklu Üniversitesi"Glütensiz Yaşam Aileleri" için uygulanan eğitimde, çölyak hastası ailelere eğitim verildi.
 
Diyarbakır'da düzenlenen 3. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarında "Glütensiz Yaşam Aileleri" için çölyak hastalarına yönelik eğitim düzenlendi.
 
Glütensiz etkinliğine, Mardin Artuklu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Türk mutfağı şeflerinden şef Süleyman Engin öncülüğünde katılan Mardin Artuklu Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinden Eda Nur Gezer ve Hilal Azat, çölyaklılara glütensiz ekmek yapmayı aktardı.
 
Çölyak hastalarına ve ailelerine faydalı olmak için eğitim programı başlattıklarını belirten Engin, böyle etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini kaydetti.
 
Engin, "Glütensiz beslenmeye dikkat çekerek glütensiz mutfağa dair farkındalık oluşturmak için bu tarz etkinliklerin sürdürülebilir hale getirtilmesi son derece önemlidir." dedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler