Şehit Çocukları Türk Mutfağı Şefleri İle Buluştu...

Şehit Çocukları Türk Mutfağı Şefleri İle Buluştu...

Aşçılar şehit çocuklarına poğaça, kek ve makarna yapımlarını gösterdi. Şehit çocukları usta aşçıların mutfağından çıkan yemekleri yeme imkanı buldu. Şehit..

Şehit Çocukları Türk Mutfağı Şefleri İle Buluştu...
 
Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci'nin eşi Nahide İnci şehit çocuklarını ünlü aşçılarla buluşturdu.
 
Adana Emniyet Müdürlüğü Polis Eşleri Derneği Şube Başkanı Nahide İnci, Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği işbirliğinde şehit çocuklarını ünlü aşçılarla buluşturdu.
 
Aşçılar şehit çocuklarına poğaça, kek ve makarna yapımlarını gösterdi. Şehit çocukları usta aşçıların mutfağından çıkan yemekleri yeme imkanı buldu.
 
Şehit çocukları babaları şehit olduktan sonra emniyetin sürekli yanlarında olduğunu bugünkü etkinlikten dolayı da çok mutlu olduklarını söyledi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler