Palmiyeler 19 Kasım'da Küçükçiftlik Park'ta!

Palmiyeler 19 Kasım'da Küçükçiftlik Park'ta!

Alternatif Sahnenin Harika İsimleriyle Türden Türe Uzanacağımız Bir Konser 19 Kasım’da Küçükçiftlik Park’ta! Şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park, 19 Kası..

Büyük Bir Hayran Kitlesi Edinen Pop-Rock Grubu Palmiyeler 19 Kasım'da Küçükçiftlik Park'ta!Büyük Bir Hayran Kitlesi Edinen Pop-Rock Grubu Palmiyeler 19 Kasım'da Küçükçiftlik Park'ta!
 
Alternatif Sahnenin Harika İsimleriyle Türden Türe Uzanacağımız Bir Konser 19 Kasım’da Küçükçiftlik Park’ta!
 
Şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park, 19 Kasım Cuma akşamı alternatif müziğin sevilen isimlerinin sahne alacağı bir konsere ev sahipliği yapacak. Mutluluk veren şarkıları ve albümleriyle giderek büyüyen bir hayran kitlesi edinen pop-rock grubu Palmiyeler, kış mevsimine geçişle birlikte kapalı bir mekâna dönüşen KüçükÇiftlik Park sahnesinde olacak. 
 
URU organizasyonuyla gerçekleşecek konser, Seda Erciyes, Düşün ve Min Taka’nın birlikte sahne alacağı performans ile başlarken, yerli alternatif sahnenin yetenekli isimlerinden Dilan Balkay ile devam edecek. Kapı açılış saati 18.00 olan konserin biletleri Biletix’te!
 
Pandeminin etkilerini müzikle silmeye devam eden KüçükÇiftlik Park, Kasım ayı itibarıyla üzeri kapalı bir mekân haline gelerek kış ayları boyunca misafirlerini müzikle buluşturmayı sürdürecek. Güneşli günlerin, denizin ve özgürlüğün müziğini yapan Palmiyeler, 19 Kasım Cuma akşamı KüçükÇiftlik Park’ın yeni kapalı mekân konseptinde dinleyicileriyle bir araya gelecek. 2013 yılında kurulan Palmiyeler, grupla aynı ismi taşıyan ilk EP’lerini 2015 yılında dinleyicilerle paylaştı. 
 
Mertcan Mertbilek, Rana Uludağ, Tarık Töre ve Barış Konyalı'dan oluşan grup, Senden Haber Yok, Karbeyaz gibi birçok sevilen teklinin yanı sıra bugüne kadar II (Venus), Akdeniz, Ben-Hür ve Şeytan Odama Geldi adlı dört albüm yayınladı.
 
Büyük Bir Hayran Kitlesi Edinen Pop-Rock Grubu Palmiyeler 19 Kasım'da Küçükçiftlik Park'ta!
Türkiye kültür ve sanat haberlerinde Konserde ayrıca Dolu Kadehi Ters Tut, Canozan, Sedef Sebüktekin gibi pek çok isme sahnede trompetiyle eşlik eden, son dönemde ise kendi bestelerine ağırlık veren genç müzisyen Dilan Balkay yapacak. Balkay, Bizi Bir Ettim, Derken, Hepsi Kafamda, Parçalanmadan gibi teklilerle sesini duyurmaya devam ediyor.
 
Gecenin açılışını ise Seda Erciyes, Düşün ve Min Taka birlikte sahne alacak. R&B vokali ve trap müziği harmanladığı parçalarıyla müzik dünyasına farklı bir soluk getiren Seda Erciyes; özgün tarzıyla pop, rap ve hiphop’ı aynı potada eriten Min Taka ve kendilerini tek bir tarza sınırlamak istemeyen Düşün ikilisi, hep birlikte farklı janralara dokunan zengin bir performans sunacaklar.
 
Büyük Bir Hayran Kitlesi Edinen Pop-Rock Grubu Palmiyeler 19 Kasım'da Küçükçiftlik Park'ta!Kasım ayı itibarıyla üzeri kapalı bir mekân haline gelen ve kış ayları boyunca misafirlerini müzikle buluşturmaya devam edecek olan KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek etkinliklerde, her zaman olduğu gibi tüm pandemi önlemleri yine üst düzeyde alınıyor. 6 Eylül 2021’de hayata geçen yönetmelik gereği PCR testi veya aşı kartı ibrazıyla giriş yapılabilen mekânda temassız işlemler sürdürülüyor.
 
URU organizasyonuyla gerçekleşecek konserin biletleri Biletix’te!
 
KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:
 
İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan,
 
bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.
 
URU HAKKINDA:
 
2007 yılından bu yana etkinlik sektöründe faaliyet gösteren URU, yenilikçi projeler geliştirerek geniş kitleleri kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturan çok amaçlı bir organizasyon şirketidir. Gerçekleştirdiği etkinliklerde sunduğu 360 derece hizmetle sektöre alternatif bir soluk getiren URU, kurumsal etkinlik ve lansmanları; konser, parti ve festivalleri; moda tasarım aktivitelerini yenilikçi bir anlayışla tasarlayarak dünya standartlarında bir organizasyon hizmeti vermektedir.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler