Menüyü Kendin Yap...

Menüyü Kendin Yap...

‘Her şey mevsiminde güzel’ mottosuyla kısa sürede Arnavutköy’ün en çok tercih edilen mekanı olan Mavra Arnavutköy, yaptığı yenilikçi atılımıyla misafirlerine..

Menüyü Kendin Yap...
 
Mavra Arnavutköy özel gruplara özel alternatifli menüler sunuyor.
 
İstanbul boğazının yeni incisi Mavra Arnavutköy, müşteri odaklı ve yenilikçi restorant politikasıyla kısa sürede herkesin gözbebeği oldu.
 
Menüyü Kendin Yap...‘Her şey mevsiminde güzel’ mottosuyla kısa sürede Arnavutköy’ün en çok tercih edilen mekanı olan Mavra Arnavutköy, yaptığı yenilikçi atılımıyla misafirlerine verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi. 
 
Hazırladığı alternatifli zengin menüsünün yanı sıra misafirlerine seçim özgürlüğü sunan mekanda isteyen istediği menüyü hazırlayabilecek. Balık dışında et ve taze sebzelerle yapılan mezelere ek, menüde olmayan fakat sizin yemek istediğiniz yemeklerde yapılabilecek. 
 
Özel günlerde sizin seçtiğiniz menü ile misafirlerine seçenek özgürlüğü sunan Mavra Arnavutköy, farklı damak tatlarına da hitap edebilecek. 
 
Mekanın bu uygulaması kutlamalar, ekip yemekleri, doğum günleri, nişan, düğün eğlenceleri ve iş toplantılarının yeni adresi oldu.
 
Profesyonel ekibi ve güler yüzlü servis anlayışıyla hizmet veren Mavra Arnavutköy, hafta içi 11.00 – 01.00, hafta sonu ise 11.00 – 02.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler