Şef Süleyman Engin'den Örnek Glütensiz Kafe Projesi

Şef Süleyman Engin'den Örnek Glütensiz Kafe Projesi

Glütensiz Kafe’yi gezen ve kafenin danışmanı Süleyman Engin Şef ile birlikte menüleri inceleyen Büyükkılıç, kafenin mutfağına da girerek lezzet..

Şef Süleyman Engin'den Örnek Glütensiz Kafe Projesi
 
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, çölyak rahatsızlığı ve glüten duyarlılığı bulunan kişiler ile sağlıklı yaşam için glütensiz beslenmeyi tercih edeceklere yönelik hizmet verecek GlütensizKafe’yi ziyaret ederek, deneme amaçlı yapılan ürünleri inceledi. Büyükkılıç,“Glütene alerjisi olan ve alejisi olmayıp ta sağlıklı beslenmek isteyen birçok vatandaşımızın keyifle vakit geçirebileceği tesisimizi yakında hizmete açıyoruz” dedi.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ’ın talimatlarıyla kentte farkındalık oluşturan projelere bir yenisi daha ekleniyor. Bu kapsamdaKayseri’de bir ilk olacak olan glüten hastalarının çalışacağı, mutfağında sadece glütensiz ürünlerinin yapılacağı ‘Glütensiz Kafe’ çok yakında hizmete giriyor. 
 
Başkan Büyükkılıç, çölyaklı bireyler ile sağlıklı beslenmek isteyenlerin glütensiz ürünler tüketebileceği kafeyi ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 
 
Şef Süleyman Engin'den Örnek Glütensiz Kafe Projesi
Yakında hizmete açılacak olan Glütensiz Kafe’yi gezen ve kafenin danışmanı Süleyman Engin Şef ile birlikte menüleri inceleyen Büyükkılıç, kafenin mutfağına da girerek lezzet şenliğine ortak oldu.
 
“Çölyaklı Hastalarının Rahatlıkla Tüketebileceği Ürünlerin Yer Alıyor”
 
Başkan Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, bir doktor olarak çölyaklı bireylerin yaşadıkları sıkıntıların farkında olduklarını dile getirerek, şunları kaydetti:
 
“Çölyaklı hastaların rahatlıkla tüketebileceği ürünlerin yer alacağı Glütensiz Kafe’mizi yakında hizmete açıyoruz. Burada pide, pizza, pasta, hamburger ve benzeri gıdaları rahatlıkla tüketebilecekler.Kafemiz aynı zamanda sağlıklı yaşamı ilke edinen vatandaşlarımıza da açık olacak. Vatandaşlarımız için bir sosyal proje mantığıyla bu sorunu ortadan kaldırıyoruz. 
 
Dışarıda yemek yeme problemlerini de burada çözmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Açacağımız kafemiz ile vatandaşlarımızın yaşam kalitesini inşallah arttıracağız..


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler