Aşçı Alınacak...

Aşçı Alınacak...

Aşçı iş ilanları ve eleman ilanları yayımlandı. Kurum çok sayıda kadroda personel alımı yapacağını ilan etti. Güncel iş ilanları arasında aşçı kadrosu da yer aldı. Aşçı Alımı Başvuru...

Aşçı Alınacak...
 
Türk Kızılayı Haziran 2021 dönemi iş ilanları ve eleman ilanları yayımlandı. Kurum çok sayıda kadroda personel alımı yapacağını ilan etti. Güncel iş ilanları arasında Türk Kızılayı bünyesinde yapılacak aşçı kadrosu da yer aldı. Kurum tarafından ilan edilen şartlar ve başvuru detayları ve başvuru şartları şöyle.
 
Türk Kızılayı Personel Alım İlanı
 
Kurum kendisine ait kariyer sitesi olan Kızılay Kariyer sayfasından yayımladığı bir duyuru ile personel alımı yapacağını etti. 
 
Duyuruda Kızılay'ın Türkiye geneli çok sayıda şehirde yer alan birimlerinde farklı meslek gruplarında alımlar olacağı bildirildi. Hizmet alanı dışında idari birimler ile sağlık personeli alımı yapacak kurumun duyuruları arasında aşçı pozisyonu yer aldı. 
 
Aşçı Alımı Başvuru Şartları
 
Duyuruya göre Kızılay Kırklareli'nde yer alan biriminde görevlendirmek üzere aşçı istihdam edecek. Alımlarda öncelikli koşul kurumun temel ihtiyaçlarını karşılanması. Bunun dışında Kızılay ilana başvuru yapacak adayların sağlamarı gereken şartları şöyle sıraladı. 
 
* En az ilköğretim, tercihen lise veya lisans mezunu,
* Aşçılık sertifikası ve/veya aşçılık diploması bulunan,
* En az 3 yıl aşçılık deneyimi olan,
* Tercihen organizasyon ve işletmelerde 1000 kişilik yemek çıkartma konusunda deneyimli,
* Yurtiçi & yurtdışı seyahat engeli olmayan,
* Gece ve gündüz farklı zaman dilimlerinde çalışmaya gönüllü.
 
Aşçı Alınacak...Aşçı Alımı İçin Başvuru Yapacak Adaylar Dikkat:
 
Kızılay personel alım ilanına başvuru yapacak aşçılar, başvurularını online yapabilirler.
 
Öncelikle Kızılay Kariyer sitesine gidecek adaylar buradan iş ilanlarına ulaşacaklar ve ardından aşçı kadrosu için yayımlanan duyuruyu bulacaklar.
 
Kızılay Kariyer sitesi üzerinden başvurularını online yapacaklar. 
 
Türk aşçı haberleri NOT:
Türkiye 'de gastronomi ve aşçılık camiası 'nın haber merkezi Türk aşçı haberleri web sistesin de meslektaşlarımız için ücretsiz hizmetlerimiz arasında bulunan iş arayanlar ve eleman arayanlar ilanlarına 'da bakabilirsiniz.
 
Aynı zamanda hedefinize daha çabuk ulaşabilmek için aynı linklere ücretsiz olarak aşçı iş ilanlarınızı verebilirsiniz...
 
01_07_2021 İtibarı İle aşçı Alıcak İlanları:
 
Merkez Bankası 14 Garson-Aşçı-Bulaşıkçı-Komi Alımları
 
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından İŞKUR’da yayınlanan ilanda Garson alımı, Aşçı alım, Bulaşıkçı alımı , Komi alımı yapılacak. Kendi alanlarında görev yapacak 14 personel alımı yapılacağı belirtilmektedir.
 
İŞKUR kurum dışı ilanlarda yayınlanan duyuruya göre Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Naim Talu Eğitim, Seminer ve Dinlenme Tesisi bünyesinde görevlendirilmek üzere geçici kadroda Garson-Aşçı-Bulaşıkçı-Komi olarak görev yapacak 14 personel alımı yapılacaktır.
 
Tüm Adaylar için başvuru şekli ve yeri
 
Adaylar başvurularını kurum e-posta adresine ([email protected]) Online olarak veya kurum adresine (Çukuraltı Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No:297 Menderes/İzmir) şahsen yapabileceklerdir.
 
10 Personel alımında Adaylar için başvuru zamanı
 
Adaylar başvurularını 2 - 15 Temmuz 2021 tarihleri arasında (15 Temmuz dahil) yapacaklardır.
 
Aşçı için aranan nitelikler (1 personel)
 
Tercihen Üniversitelerin Aşçılık veya Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokullarından mezun olmak, İzmir ili Menderes ilçesinde ikamet ediyor olmak.
 
Bulaşıkçı için aranan nitelikler (1 personel)
 
Endüstriyel bulaşık yıkama makinesi kullanabilme yeteneğine sahip olmak, İzmir ili Menderes ilçesinde ikamet ediyor olmak.
 
Komi için aranan nitelikler (1 personel)
 
Yiyecek İçecek sektöründe çalışmış olmak, İzmir ili Menderes ilçesinde ikamet ediyor olmak.
 
Garson için aranan nitelikler (7 personel)
 
Tercihen Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ya da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek bölümü mezunu olmak, İzmir ili Menderes ilçesinde ikamet ediyor olmak.
 
Başvuru kılavuzu.
 
4 Personel alımında Adaylar için başvuru zamanı
 
Adaylar başvurularını 4 Temmuz 2021 tarihine kadar (4 Temmuz dahil) yapacaklardır.
 
Garson için aranan nitelikler (4 personel Sadece Engelli olanlar)
 
Tercihen Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ya da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek bölümü mezunu olmak, Türkiye İş Kurumu nezdinde engelli işçi statüsünde kaydı bulunmak,  İzmir ili Menderes ilçesinde ikamet ediyor olmak.

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler