Genç Aşçılarımızdan Melih Çelik: İnsanlık Ölmedi...

Genç Aşçılarımızdan Melih Çelik: İnsanlık Ölmedi...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi mutfak sanatları Aşçılık Bölümü mezunu aşçı Melih Çelik, Bayramiç ilçesindeki Atatürk Caddesi'nde kısa süre önce..

Genç Aşçılarımızdan Melih Çelik: İnsanlık Ölmedi...
 
Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, yeni restoran açan Genç Aşçılar Milli Takımı üyesi ve milli aşçı Melih Çelik (25), ihtiyaç sahibi kişilerin yemek yiyebilmesi için dükkanının önündeki tabelaya, "Açsanız ve paranız yoksa çekinmeyin. Olduğunda yolunuz düşerse ödersiniz. 
 
Olmasa da helal olsun. İnsanlık öldü mü derlerse, bizim hala umudumuz var" yazılı bir tabela koydu. Çelik'in bu davranışı, takdir topladı.
 

Genç Aşçılarımızdan Melih Çelik: İnsanlık Ölmedi...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi mutfak sanatları Aşçılık Bölümü mezunu aşçı Melih Çelik, Bayramiç ilçesindeki Atatürk Caddesi'nde kısa süre önce restoran açtı. 
 
2016 yılında Genç Aşçılar Milli Takımı ile Ukranya'da katıldığı yarışmada dünya ikinciliği bulunan ve çok sayıda yarışma ve festivalde ödül alan aşçı Melih Çelik, yeni açtığı restoranında örnek bir davranışa imza attı. Çelik, restoranın önüne "Açsanız ve paranız yoksa çekinmeyin. 
 
Olduğunda yolunuz düşerse ödersiniz... 
 
Olmasa da helal olsun. İnsanlık öldü mü derlerse, bizim hala umudumuz var" yazılı bir tabela koydu. İhtiyaç sahiplerinin dükkanlarına gelip, yemek yiyebileceğini belirten aşçı Çelik'in bu davranışı, bölgedekilerden takdir topladı.
 
Melih Çelik " Amacımız, bu yazıyı yazarak herkese hitap edebilmek. 
 
Parası olsun olmasın hiç önemli değil. Bizim yerimiz belli. Lokantamıza her zaman bekleriz. Önemli olan para değil, insanlığın ölmediğini göstere bilmek. Nefes alıyorsak her zaman umut var" dedi...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler