Salgın Döneminde Mutfak Sanatlarına İlgi Arttı...

Salgın Döneminde Mutfak Sanatlarına İlgi Arttı...

Mutfak kurslarında dünya mutfağından temel pişirme teknikleri ve profesyonel pişirme teknikleri gibi pek çok eğitim veriliyor. pastacılık eğitimleri...

Salgın Döneminde Mutfak Sanatlarına İlgi Arttı...
 
Salgın döneminde mutfak sanatlarına ilgi arttı. Pek çok kişi artık bu alanda kariyerine yön vermek istiyor. Özellikle genç aşçılar arasında aşçılık kursları revaçta.
 
Koronavirüs salgınıyla birlikte mutfak eğitimi veren kurslara rağbet gösteriliyor. Kurslar pek çok kişinin kariyer planlarını etkiliyor.
 
Kimi hobi olarak ilgileniyor. Kimi yeteneklerini bir adım daha öteye taşıyıp profesyonelleşmek niyetinde…
 
Pandemi aşçılık eğitimine talebi artırdı
 
Aşçılık eğitimine talep arttı
 
Mutfak kurslarında dünya mutfağından temel pişirme teknikleri ve profesyonel pişirme teknikleri gibi pek çok eğitim veriliyor. Son zamanlarda en çok tercih edileni ise pastacılık eğitimleri.
 
Pandemi aşçılık eğitimine talebi artırdı
 
Şef Alp Şehsuvar, eğitimlerde %50 oranında bir artış yaşandığını söyledi. Özellikle 18-25 yaş arası gençlerin eğitimlere ilgi gösterdiğini söyleyen Şehsuvar, katılımcıların ise genellikle kadınlar olduğuna değindi.
 
Eğitmen şeflere göre mutfak eğitimi almak için hiçbir zaman geç değil.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler