Seyfi Ali Erşahin; Edep Yahu .!

Seyfi Ali Erşahin; Edep Yahu .!

Yiyecek icecek sektöründe issiz insanin var olduğu bir ortamda yiyecek bulamayarak, iş bulamayarak intihar dahi eden insanlar varken bunların bu tür absürt programlaŕ...

Şef Seyfi Ali Erşahin; "Edep Yahu"
 
Fox tv 'de yayınlanmakta olan ZUHAL TOPAL ile sofrada yemek programı adeta bir kavga, ağız dalaşı, birbirlerine karşı saygısızca davranış hakaret ve her türlü entrika ve adaletsizliğin bulunduğu  etik olmayan bir program olmaya devam ediyor.
 
İnanın seyrederken o yaştaki kayınvalidelerin arsızca yemeklere bahane bulmak için bir sürü bahane arıyorlar. 
 
Ayrıca  bu kadar yiyecek icecek sektöründe issiz insanin var olduğu bir ortamda yiyecek bulamayarak, iş bulamayarak intihar dahi eden insanlar varken bunların bu tür absürt programlaŕ ile tv seyircisi olanları hiçe sayıp adeta  alay ediyorlar.
 
Ayrıca bu programın moderatörü olarak ZUHAL 'in bu tür dengesiz davranan kavgacı yarışmacı olan kayınvalideleri  diskalifiye etmesi gerekir.
 
Bir tv seyircisi olarak bu programı "KINIYOR" ve R.T.Ü.K. Görevlilerini göreve davet edip bu programın kaldırılmasını rica ediyorum...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler