Yeni Dönemin En Popüler Yeme - İçme Adresleri

Yeni Dönemin En Popüler Yeme - İçme Adresleri

Mutfak danışmanlığında Samimi, doğal, konforlu, modern bir ambiyansa sahip, paket Servis 'inde yöresel mutfaklarımızdan Antep lezzetleri eve Teslim...

Yeni Dönemin En Popüler Yeme - İçme Adresleri...
 
İstanbul’un yaşayan en eski pastanesi olan Baylan, kent tarihinde önemli bir yere sahip. Hikayesi 1923 yılında başlayan Baylan’ın şu anda Kadıköy ve Bebek olmak üzere iki şubesi var. Kadıköy Baylan 1961’den beri hep aynı yerde ve açıldığı günden beri aynı geleneksel lezzetleri sunmayı sürdürüyor. Boğaz’a nazır Bebek Baylan ise geleneksel Baylan lezzetlerine ek olarak geniş bir yemek menüsü sunuyor. Baylan’ın menüsündeki tüm yemekler özenle hazırlanıyor. 
 
Bunun için de tarladan tabaklara uzanan tüm süreci dikkatle yürütüyorlar. Seçilen yöresel ve doğal ürünler şefin elinin lezzetiyle buluşuyor. Yeni yılı evde kutlayanlara da Baylan lezzetlerini şiddetle tavsiye ediyoruz. Baylan şeflerinin özel reçeteler ve garnitürlerle hazırladığı yılbaşı hindisi, yeni yıl sofranızı unutulmaz kılacak.
 
Baylan ekibinin paket servise ek olarak başlattığı ‘Mutfakta Baylan Var’ konsepti Baylan lezzetlerinin tadını evinin konforunda çıkarmak isteyenlere hitap ediyor. Bu yeni konseptin normal paket servise göre farkı ürünleri yarı hazırlanmış bir şekilde paketleyerek talimat kartlarıyla birlikte size göndermeleri. Özel günlerde Baylan lezzetlerini ve ayrıcalıklarını yaşamak istiyorsanız, Baylan’ın catering hizmetinden de faydalanabilirsiniz.
 
Restoranın Mutfak danışmanlığı ünlü şef Murat Bozok'a, konsept danışmanlığı ise Esra Türker'e ait olan, uzun zamandır açılışı heyecanla beklenen Zoya's House, yeni dönemin en popüler yeme - içme adresi olarak ilgi çekiyor. Nişantaşı'nda, Bostan Sokak'ta açılan, yurtdışı yatırımlı, Ednas Design ile Creations Living'in ilk projesi olan Zoya's House'un merkezi konumunun yanı sıra ilham veren dekorasyonu, her damak tadına hitap eden zengin mönüsü mekanın cazibesini daha da artırıyor.
 
Sanılanın aksine sokak ya da cadde üstü bir mekan olmayan ve Nişantaşı'nın ünlü yapılarından Sadiye Vefik Apartmanı'nın içinde yer alan Zoya's House, özellikle de arka tarafında yer alan, hem yazlık hem kışlık tasarlanmış bahçesiyle tam da aranılan mekan olduğunu hissettiriyor.
 
Samimi, doğal, konforlu, modern ve bohem bir ambiyansa sahip olan Zoya's House'un her detayı ilham veren, "Instagram'lık mekan" dedirten dekorasyonu kadar Murat Bozok'un tasarladığı menü çeşitleri hayranlık yaratıyor. Mönünün her seçeneği, hem sunumu hem de tadıyla ilgi uyandırıyor. Zoya's House, sabah kahvaltıyla başlayan ve akşam yemeklerine uzanan lezzet çeşitliliği, sıcak, samimi ambiyansı ve Nişantaşı'nda ihtiyaç duyulan pet friendly anlayışı ile eksikliği hissedilen yeni yaşam tarzını hayatımıza kazandırıyor.
 
En İyi Lezzetlerin Paket Servıse Başladı...
 
Kaliteli restoran anlayışı, zengin mönüsü ve erişilebilir fiyat avantajlarıyla; 'ulaşılabilir lüks' kavramını restoran ve kafe işletmeciliğine uyarlayan Happy Moon's Grup, pandemi çerçevesince alınan yeni tedbirlerin ardından şubelerinde hem paket servis hem de gel-al hizmeti başlattı. Bu kapsamda; Lens Yaşam Merkezi, İzmir Optimum AVM, Antalya Lara, Çorum'daki AHL Park AVM'de bulunan Happy Moon's şubelerinde paket ve gel-al servis uygulamasına geçildi. Beylikdüzü'nde bulunan Happy Moon's şubesinde ise sadece gel-al hizmeti veriliyor.
 
Yöresel Mutfaklarımızdan Antep Lezzetleri Eve Teslim...
 
İstanbul'da kebabın marka ismi haline gelen ve yıllar içerisinde sektörünün öncü markalarından biri olan Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, 7 şubesinde kaliteden ödün vermeden misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor. Korona süreci nedeniyle tüm şubelerini kapatan Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, paket servis ağını genişleterek Antep lezzetlerini eve taşıyor. Çorbadan kebaba, tatlıdan mezeye kadar tüm lezzetler için telefon hattını aramak yeterli. Ayrıca dijital platformlar üzerinden de sipariş verilebiliyor.
 
En İyi Mezelerin Servis Edildiği Gerçek Meyhane...
 
Mazisi 130 yıl önceye dayanan Agora 1890, Şef Ahmet Arı'nın İstanbul'un adeta kültürlerin buluşma noktası haline gelen tarihi Balat semtine has lezzetlerinden hazırladığı 60 çeşit mezesiyle hoş sohbetlere tat katmayı sürdürüyor. Sahip olduğu tarihi doku, Zeki Müren ve Müzeyyen Senar gibi Türk musikisinin unutulmaz sanatkarlarının plaklarından yükselen müzik eşliğinde 130 yıllık asmanın altında oturup hoş sohbetlere ev sahipliği yapan Agora 1890'ın mönüsü de çok beğeniliyor.
 
Balık Yemeklerinde Palamut Mönüsü...
 
Alanında En iyi restoranlardan Zaxi Restoran, 'palamut balık' mönüsü ile de Maslak bölgesinde, öğle yemeklerinin tercih edilen adresi. Türkiye'nin ve İstanbul'un en iyi lüks otellerinin mutfaklarını yönetmiş Baş Aşçı Arif Kemal Doğan tarafından oluşturulan dünya mutfağı ve Asya mutfaklarının yer aldığı Zaxi Restoran'ın mönüsüne, yepyeni bir lezzet eklendi. Hilton misafirperverliği ve nitelikli yemek deneyiminin buluştuğu restoran, öğle yemeği için palamut mönüsünü deneyimlemeye davet ediyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler