Gastro İzmit Fest İçin Geri Sayım Başladı...

Gastro İzmit Fest İçin Geri Sayım Başladı... "UGEF"

Gastro İzmit Fest İçin Geri Sayım Başladı Uluslararası Gastronomi Federasyonu "UGEF" Tarafından Büyün Festival Düzenleniyor. Türk mutfağı şefleri izmitte buluşuyor..

Gastro İzmit Fest İçin Geri Sayım Başladı... "UGEF"

Gastro İzmit Fest İçin Geri Sayım Başladı... "UGEF"
Şef Mehmet KUDAT
 
Gastro İzmit Fest İçin Geri Sayım Başladı Uluslararası Gastronomi Federasyonu "UGEF" Tarafından Büyük Festival "Gastro-İzmit" Düzenleniyor...
 
Türkiyenin önde gelen Türk mutfağı şefleri izmitte buluşuyor. Türkiye gastronomi turizminede faydalı olacak, yüzlerce gurme şef blogger yemek yazarları türkiyenin seksen bir ilin coğrafi işaretli yemeklerimiz ünlü şefler tarafından wolkshowlarla bu festivalde tanıtılacak. 
 
Ben şahsen  kendi adıma konuşuyorum Türkiye ve yurt dışı olmak üzere yüzlerce yarışma ve festivalde bulundum ama izmit için başka heyecanlıyım. 
 
Uluslararası Gastronomi Federasyonu başkanı mehmet kaplanın düzenlediği her festival gündemde yerini kuruyor ve çok ses getiriyor.
 
Bu festivale gelmeyenler çok şey kaçırmışım dedirten etkiye sahip, her dakikasını dopdolu geçirdiğim rengarenk insanlarla tanıştığım güzel bir atmosferde bulunacağım.
 
Hem tatil hem dinlenme hem spor hem de eğlence bir arada. 
 
Gastro İzmit Fest İçin Geri Sayım Başladı... "UGEF"
Gerçekten çok etkili bu kadar kısa sürede ve kolay olabileceğini tahmin bile edemezdim.
 
Takdire şayansınız başkan mehmet kaplan, tüm yönetim ve üyelerine en içten dileklerimle teşekkür ediyorum. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • Yorumlayan: Hale Aliyeva
    10/13/2020

    Çok güzel bir paylaşım mutlaka katılım sagliyacagim 🤗

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler