Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Koronavirüsle İlgili Tedbirleri Açıkladı !!!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Koronavirüsle İlgili Tedbirleri Açıkladı !!! "SON DAKİKA"

Koronavirüsten korunmak icin neler yapılmalı? Coronavirüs 'ten nasıl korunulur? Türk Aşçı Haberleri Olarak Koronavirüsle ilgili Coronavirüs videoları..

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Koronavirüsle İlgili Tedbirleri Açıkladı !!!
 
Türkiye'deki ilk coronavirüs Tedbirleri ve coronavirüs vakası dün resmen açıklandı. Koronavirüsle ilgili son durumu ve ne gibi tedbirler alındı? Türkiye'de Koronavirüs şüphesi ile ilgili tüm Tedbirleri Alındı...
 
Bakanlar Kurulu'nda alınan yeni kararlar;
 
1- Akyar ve Yeşilırmak kara sınır kapıları 22 Mart’ kadar geçişlere kapatıldı.
 
2- Ülke genelindeki, tüm sinema, tiyatro, konser, festival ve miting gibi kitle toplantıları 22 Mart 2020 tarihine kadar iptal edildi.
 
3- Muhaceret izinli olan ve ülkemize giriş yapanlar, evlerinde 14 günlük karantina süreci geçirecek ve gözlem altında tutulacak. Buna uymayanlar, ‘Bulaşıcı Hastalıklar Yasası’ uyarında cezalandırılacak. Bu karar 1 Nisan 2020 tarihine kadar geçerli.
 
İŞTE "CORONAVİRÜS'ün Panzehir "TARİFi" (Herkesin Faydasına Yayalım Lütfen...)
 
4- Fransa, İspanya, Hong Kong, Almanya, Yunanistan, İsviçre, Japonya, Norveç, Hollanda, Danimarka, Belçika, Singapur, Katar ve Bahreyn’den gelecek olan yolcuların, tüm kara, deniz ve hava kapılarından geçişi yasaklandı.
 
5- Tüm okulların, kreş, üniversite, dershane ve etütler dâhil olmak üzere, 15 Mart 2020’ye kadar alınan kapatılması kararı, 22 Mart 2020 tarihine kadar uzatıldı kadar kapalı olacak.
 
6- 3 Nisan 2020 tarihine kadar, tüm okullardaki, bütün sportif, kültürel ve sosyal aktiviteler askıya alındı.
 
7- Ülke genelindeki tüm spor müsabakaları 22 Mart 2020 tarihine kadar iptal edildi.
 
8- Yabancıların, yeni ‘Ön Çalışma İzni’ almaları 22 Mart 2020 tarihine kadar durduruldu.
 
9- ‘Mal ve Hizmetlerin Düzenlenmesi ve Denetlenmesi Emirnamesinde’ değişiklik yapılarak, tıbbı maske, eldiven, dezenfektanlar, antiseptik ve alkoller, denetimli mal olarak ilan edildi.
 
Koronavirüs Açıklamaları ve Koronavirüs uyarıları Nelerdir?
Koronavirüsten korunmak icin neler yapılmalı? Coronavirüs 'ten nasıl korunulur? Türk Aşçı Haberleri Olarak Koronavirüsle ilgili Coronavirüs videolarındaki tedbirleri yayınlıyoruz.
 
Kamu Çalışanları "İzinle" Yurt Dışına Çıkacak!!! (Coronavirus Önlemleri) “SON DAKİKA”
 
SPOR Müsabakaları Nisan Sonuna Kadar Seyircisiz Oynanacak “SON DAKİKA”
 
Üniversiteler 3 Hafta Tatil (Koronavirüs Önlemleri) “SON DAKİKA”
 
"Okullar Bir Hafta Tatil" 16 Mart'dan Sonra “SON DAKİKA”
 
“SON DAKİKA” Cumhurbaşkanlığından Koronavirüs Önlemleri Açıklaması !!!

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler