Hülya Anne’nin İksir Sirkeleri Sofralarınıza Geliyor

Hülya Anne’nin İksir Sirkeleri Sofralarınıza Geliyor

İKSİR Sirkeler bekledikçe değerlenir, bu sebeple yıllanan sirkelerde şifa vardır. Bilmeyenler ise sirkenin...

Hülya Anne’nin İksir Sirkeleri Sofralarınıza Geliyor
"Hülya Duranoğlu EROL"
 
3 farklı içerikle sağlığınız için destek olacak bir üründür sirkeler. Kendiniz evde yapabilirsiniz, yıllardır birçok sirke tarifini @annemmutfakta sitemizde paylaşıyoruz. 
 
Şimdiki 3 çeşit iksir sirkeler 2 yıl önce hazırlamaya başladığım karışımlardan elde edilen ürünlerdir. 
 
İksir Sirkeler bekledikçe değerlenir, bu sebeple yıllanan sirkelerde şifa vardır. Bilmeyenler ise sirkenin üzerinde oluşan beyaz katmanı küflenmiş zannederek çöpe atabilir. 
 
Hülya Anne’nin İksir Sirkeleri Sofralarınıza Geliyor Oysa ki oluşan katman sirkenin canlı olduğunu ve içinde faydalı bakteri üremesinin devam ettiğini gösterir. Bu istediğimiz bir durumdur. Sirkeyi bir tülbentten geçirmeniz yeterli olacaktır. 
 
Marketten aldığınız sirkeler ve evde mayalandırılan sirke arasında hem üretim yöntemi hem de içerik olarak fark vardır. şeflerimizden Hülya Duranoğlu EROL Evde hazırlanan sirke sirkeanası ile ürerken fabrikasyon sirkelerde içine limon tuzu ilave edilir. 
 
Bu durumu bilmeyen ancak bir şekilde sirkenin faydalı olduğunu duymuş olan biri her sabah fabrikasyon sirkeyi içerek midesine zarar verebilir. Bu tecrübeden sonra da sirkenin mideye zarar verdiği algısı oluşabilir.
 
Evde hazırlanan sirkede böyle bir durum oluşmaz, oluşmuyor. 
Romatoiid artirir gibi bağışıklık sistemini bozan kronik rahatsızlığı olanlar için de sirke öneriliyor. Romatizma rahatsızlığım sürecinde sirke beslenmemden eksik etmediğim bir goda olduğu için kendi tecrübeme dayanarak sirkenin bizlere iyi geldiğini söyleyebilirim. 
 
 
Bilgi atalarımızın deneyimleri sonunda bizlere uygulayarak aktardığı özel arşiv bilgilerinin gün yüzüne çıkarılması çalışmasıdır.
 
Sorularınız olursa buradan cevaplamaya çalışırım.
www.annemmutfakta.tv
 
Yorum Yapmanız Yeterli.
Şifa isteyen herkese Allah şifa versin, amin.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • Yorumlayan: Emine Gülenç
    5/3/2019

    Hülya hanımı tüm içtenliğimle tebrik ediyorum.Gerçekten de çok iyi birisi meslek hayatında da bir o kadar başarılı, başarılarının devamını diliyorum, bu haberleri paylaşan kişilere de çok teşekkürler sayelerinde böyle insanları daha yakından tanımış oluyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler