Hazer Amani Eşinden Boşanarak Sıla'nın Evine Taşındı

Hazer Amani Eşinden Boşanarak Sıla'nın Evine Taşındı

Master Chef Hazer Amani ile şarkıcı Sıla’nın araba içerisindeki samimi görüntüleri...

Hazer Amani Eşinden Boşanarak Sıla'nın Evine Taşındı
Ocak ayının ilk haftalarında ekranlara yansıyan görüntüler, magazin gündemine bomba gibi düşmüş Master Chef Hazer Amani ile şarkıcı Sıla’nın araba içerisindeki samimi görüntüleri olay yaratmıştı.
 
Bu olaydan sadece birkaç ay sonra sürpriz bir gelişme yaşandı ve konunun taraflarından Hazer Amani geçtiğimiz günlerde Silivri’de beş yıllık eşinden boşandı ve ardından Ocak ayında birlikte görüntülendiği Sıla’nın evine yerleştiği iddia edildi. 
 
Sıla, Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddiasıyla mahkemeye başvurmuştu. Yaşanan bu olaydan kısa bir süre sonra ünlü şef Hazer Amani ile aynı aracın içinde samimi bir şekilde görüntülenmiş ve ikili bu görüntüler hakkında "Bu bir aşk değil, iş görüşmesi." şeklinde açıklamada bulunmuştu. 
 
OSMANLI KUVVET MACUNLARI
 
Bir kanalda yayınlanan magazin programında ise ikili hakkında şok eden bir iddia ortaya atıldı. İddialar;
 
Hazer Amani, eşi Deniz Mumcuoğlu'ndan boşandı ve Sıla'nın evine yerleşti yönünde. Hazer Amani kimdir? İşte detaylar...
 
 
 
Hazer Amani Eşinden Boşanıp Sıla'nın Yanına Yerleşti!
Ahmet Kural olayından kısa bir süre sonra bir aracın içerisinde ünlü şef Hazer Amani ile samimi bir şekilde görüntülenen Sıla hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.
 
Bir kanalda yayınlanan magazin programında gündeme getirilen iddiaların ardından konunun taraflarının ne gibi bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor.
 
Hazer Amani Kimdir?
Hazer Amani, 1977 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Annesi Türk, babası ise İran Reşt'lidir. TED Ankara kolejinde okuduktan sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden mezun oldu.
 

OSMANLI SARAY MUTFAĞI

 
Ancak o dönemlerden itibaren mutfağa meraklı olan Hazer Amani, Güney Afrika'da Cordon Bleu'ya gitti ve 3 yıl aşçılık eğitimi aldı. 
 
Staj yaptığı yerde 4 yıl orada çalışarak baş aşçı olarak işyerinden ayrıldı.
 
 
 
Ardından bir otelde baş aşçı olarak çalışırken Chilai'nin ortağı ve genel müdürü Yusuf Köksal ile tanışarak, Türkiye'ye geldi. Böylece Chilai Restaurant kariyerine adım attı.
 
Amani, 2011 yılında 'Senenin En Yaratıcı Şefi' ödülünün sahibi oldu. Sadece yemek bilmek yeterli olmayınca, Cape Wine Academy'de 4 yıllık bir program olan, dünya şarapları ve şarap yetiştiriciliği üzerine eğitim aldı.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler