Ağrı’da Aşçı Alımı Yapılıyor

Ağrı’da Aşçı Alımı Yapılıyor

Ağrı kentinde Aşçı personel alımı yapılacağı ilan edildi. İlan İŞKUR aracılığı ile yayımlandı. talep edilen aşçı personel için istihdam kadrosu 1 kişilik olarak sınırlandırıldı ve görevlendirilecek...

Ağrı’da Aşçı Alımı Yapılıyor
Ağrı kentinde bulunan vakıf bünyesinde görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacağı ilan edildi. İlan İŞKUR aracılığı ile yayımlandı.
 
Ağrı kentinde faaliyetlerine devam eden Tutak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı bünyesinde hizmet talep etmek amacı ile personel istihdam edileceği duyuruldu. 
 
Tutak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı içerisinde görevlendirilecek personelin Aşçı olduğu açıklandı. 

Tutak Vakfı bünyesinde hizmet talep edilen aşçı personel için istihdam kadrosu 1 kişilik olarak sınırlandırıldı ve görevlendirilecek olan aşçının çalışma niteliği geçici olarak belirtildi.
 
1 kişilik aşçı personel alımı için başvuru yapacak olan adayların Tutak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Vakıf binasında 25 Mart 2019 tarihinde, saat: 10:00’da görüşmeye gelerek başvuru yapmaları gerekmektedir.
 
Adayların başvurularında 2 fotoğraf, aile kayıt örneği, sağlık raporu ve adli sicil kaydı belgelerini de görüşmeler sırasında yetkililere teslim etmeleri gerekmektedir.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler