2019 Turizm Sezonu Beklentileri

2019 Turizm Sezonu Beklentileri

2020 lira asgari ücret olan bir ülkede kısım şefleri ve alt kadrolara reva görülen komik ücretleri kabul etmeyin. Çalıştıracak kemik kadro bulamazsınız birde kadro sayısı otel yatak sayısını...

2019 Turizm Sezonu Beklentileri
Şef - Murat Özalper
 
Yeni sezon için çalışmalara başlayan kıymetli meslektaşlarım herhangi bir otele kadro ve bütçe verirken sadece kendiniz değil alt kadroyu da düşünün lütfen.
 
2020 lira asgari ücret olan bir ülkede kısım şefleri ve alt kadrolara reva görülen komik ücretleri kabul etmeyin.  Çalıştıracak kemik kadro bulamazsınız birde kadro sayısı otel yatak sayısının %6 sıdır. 
 
Yanı 1000 kişilik bir otelin mutfak kadrosu steward lar hariç 60 kişidir. Bu hatırlatmaları göz önünde bulundurmanızı hatırlatır yaklaşan yeni sezonda tüm mutfak emekçilerine hayırlı sezonlar dilerim.
 
 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • Yorumlayan: yaren tuken
    2/6/2019

    tebrikler sefimm.

  • Yorumlayan: Rıza Sümbül
    2/6/2019

    senin gecmisin neki tavsiyede bulunuyorsun ?

  • Yorumlayan: osman kaya
    2/6/2019

    SUPERRRRR

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler