Mhp Lideri Devlet Bahçeli Yer Sofrasında Yemek Yedi

Mhp Lideri Devlet Bahçeli Yer Sofrasında Yemek Yedi

Oluşan uzun kuyrukta kendisini bekleyen partililerle tek tek tokalaşan Bahçeli, daha sonra MHP’li Isparta...

Mhp Lideri Devlet Bahçeli Yer Sofrasında Yemek Yedi
MHP lideri Devlet Bahçeli, temel atma töreni açılışlar için Isparta'ya gitti. Bahçeli Isparta'da yer sofrasına oturarak yöresel yemekler yedi.
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir dizi açılış ve temel atma töreni için Isparta’ya gitti. Karayolu ile kente gelen Bahçeli, MHP Isparta İl Teşkilatı tarafından karşılandı. 
 
Oluşan uzun kuyrukta kendisini bekleyen partililerle tek tek tokalaşan Bahçeli, daha sonra MHP’li Isparta Belediyesi'ni ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleştirilen kısa süreli toplantının ardından Bahçeli, zabıtaları selamladı. 
 
Devlet Bahçeli, Belediye Caddesi’nden yürüyerek, Ispartalı girişimci kadınlar ve Isparta Belediyesi'nin desteği ile oluşturulan Elizi Mağazası’nın açılışını gerçekleştirdi. Vatandaşların Bahçeli’ye büyük ilgi gösterdiği görüldü.
 
Bahçeli'ye daha sonra Osmanlı Saray Mutfağı, Yöresel Mutfaklar, Osmanlı ve Türk Mutfağından yöresel yiyecekler ikram edildi. Bahçeli partililerle birlikte yer sofrasına oturdu ve yemekleri yedi.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler