Yeni Lezzet Buluşması

Yeni Lezzet Buluşması

Mönüsünde de sadece Suadiye şubesine özel tatlar bulunuyor. 24 saat dinlendirilmiş ördek confit, kendi...

Yeni Lezzet Buluşması
Kirpi 6. şubesini Suadiye’de hizmete açtı. İki katlı mekan, dekorasyonuyla da dikkat çekiyor.
Mönüsünde de sadece Suadiye şubesine özel tatlar bulunuyor. 24 saat dinlendirilmiş ördek confit, kendi ısısında ve fanusunda pişirilen tütsülenmiş dana pirzola, 44 saatte pişirilen dana omuz ve panna cotta lezzetlerinden oluşan, mönüdeki yemekler yoğun talep yüzünden erkenden tükeniyor. Gitmeden önce sipariş verirseniz bu lezzetleri tatma garantisini yakalarsınız. Ayrıca Kirpi Cafe müdavimlerinin tutkunu olduğu klasik Kirpi mönüsü, geniş alternatif seçenekleriyle de servis ediliyor.
 
Mistik Havada Ramazan Coşkusu
Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunan Safahat Lokantası, birbirinden lezzetli tatlarını Ramazan ayı boyunca misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor. Mekanın iftar mönüsünde İnegöl köfte mönü, piliç sote mönü, hünkarbeğendi mönü ve karışık ızgara mönü yer alıyor. Ramazanın o mistik havasını yerinde yaşamak isteyenler için işletme damak tadını önemseyenlerin uğrak yeri oluyor.
 
Zengin İftar Sofrası
Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, Ramazan’da misafirlerini bolluk ve bereketin sembolü zengin iftar sofralarında ağırlıyor. İftar sofrasında hurma, zeytin, bal, kaymak, sucuk, pastırma ve yöresel peynirlerden oluşan geleneksel iftariyeliklere sıcak çorba eşlik ederken, kebap çeşitleri de mönü içerisinde yer alıyor. Zeytinyağlıların yanında kebap çeşitleri bol sebzeli, hafif ve az baharatlı şekilde yorumlandı.  
 
Terasta Bahçe Keyfi
Her yıl olduğu gibi, İstanbul Marriott Hotel Şişli bu sene de Ramazan ayını geleneklere uygun şekilde zarafet ve özenle karşılıyor. Ramazan’a özel lezzetler ve özlenen geleneksel iftar sofraları The Dish Room’da ve iftar daveti organizasyonlarında herkesle buluşuyor.
 
Aynı zamanda restoranın ferah terası misafirlerine şehrin merkezinde bahçe keyfi yapmak için az bulunur bir imkan sağlıyor. 
 
Geleneksel Tat
Radısson Blu ve Park Inn by Radisson otelleri, Ramazan ayına özel, zengin ve eşsiz mönüleriyle sizi eski zamanlara götürüyor. çorba çeşitleri, pide ve ekmek çeşitleri, Osmanlı şerbetleri ve leziz ana yemekleriyle zenginleştirilen sofralar sayesinde misafirler nostaljik ramazanların tadına varacak. 
 
Bahçeden gelen organik kahvaltı
Casa Tua Boutique Hotel, Bodrum’da kapılarını açtı. Genç işletmeci Melissa Maccarrone’un kurduğu otel, 7 adet ferah odası, Bodrum Marina’ya bir dakikalık yürüme mesafesindeki konumu ve huzur dolu ambiyansıyla kaliteli bir hizmet sunuyor.
 
Otelin bahçesindeki ağaçlardan elde edilen zeytin ve zeytinyağı, ev yapımı reçel, kek, otlu börek, pişi ve organik kahvaltısını misafirlerine sunan butik otel, sezona güzel bir giriş yaptı.
 
İyi yemek ve müzik! 
Flamm, Bodrum Göltürkbükü’nde unutulmaz bir tatillin kapılarını açıyor. Ege ve Akdeniz mutfağının en güzel tatlarını sunan Flamm, funk, oldies, new age ve jazz müziklerin yanı sıra düzenleyeceği klasik müzik konserleriyle de adından çokça söz ettirecek. Flamm, denize sıfır konumdaki 8 suit, 8 standart olmak üzere 16 otel odası ve özel plajıyla hizmet veriyor.
 
Beach’te kokoreç!
Bodrum’un en gözde beach’i Kuum yaz sezonunu açtı. Beach’in mutfağında deniz ürünlerinin yanı sıra, avakodulu salatalar, detox içecekleri göze çarpıyor. Son yıllarda özelikle birçok lüks restoranın mönüsü giren kokereçte mönüdeki yerini aldı. Mekanın son beş yıldır işletmeciliğini Ersin Süzer yapıyor.  


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler