Çılgın Türk

Çılgın Türk

Miami’nin en lüks mekanlarından Skorpios’un transfer ettiği Türk şef, mönüye eşsiz lezzetlerimizi soktu. Elon...

Çılgın Türk
Miami’nin en lüks mekanlarından Skorpios’un transfer ettiği Türk şef, mönüye eşsiz lezzetlerimizi soktu. Elon Musk’tan Adriana Lima’ya kadar birçok yıldız, Erkan özkaya’nın yaptığı baklava ve gözlemeleri yiyor...
 
Dünyanın en lezzetli mutfaklarından Türk mutfağının şöhreti, özellikle son yıllarda sınırları aştı. Hatta geçtiğimiz aylarda düzenlenen Oscar ödülleri Töreni'nde dahi Hollywood'un ünlü yıldızlarına Adana kebap, kabak tatlısı ve içli köfte ikram edilmişti. Avrupa, Ortadoğu, ABD ve Latin Amerika ülkelerinde de arka arkaya açılan Türk restoranları, büyük ilgi görmeye başladı. Dillere destan mutfağımızın lezzetleri ise son olarak Miami'ye uzandı...
 
Türk Kahvesi Keyfi De Var 
Adriana Lima, Elon Musk ve Roman Abramovich gibi dünyaca ünlü isimlerin uğrak mekanı olan Miami'deki Skorpios adlı restoran, geçtiğimiz aylarda Türk şef Erkan özkaya'yı transfer etti. Mersin üniversitesi mezunu olan ve yeteneğiyle Miami'deki bu lüks restoranın da dikkatini çeken Türk şef, ilk iş olarak mönüye el attı. 
 
Akdeniz ve özellikle Yunan ağırlıklı mönüye Türk yemeklerini ekleyen Erkan özkaya, artık dünyaca ünlü yıldızlara ve işadamlarına baklavadan Türk kahvesine pideden gözlemeye kadar birçok eşsiz lezzetimizi tatma imkanı sunarak ülkemizin de tanıtımına katkı sağlıyor. Metin Hara aşkı sayesinde Türk lezzetlerini yakından tanıyan Adriana Lima da sık sık mekana gidip Türk yemeklerini yiyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler