Küçük Sanayi'de Büyük Lezzet !!!

Küçük Sanayi'de Büyük Lezzet !!!

Küçük Sanayi'de 1 yıldır hizmet vermekte olan TUNÇ LEZZ-ET'in Şefi Sayın Ahmet Balı ile güzel, keyifli bir ...

Küçük Sanayi'de Büyük Lezzet !!!
Küçük Sanayi'de 1 yıldır hizmet vermekte olan TUNÇ LEZZ-ET'in Şefi Sayın Ahmet Balı ile güzel, keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Ahmet Bey öncelikle bizlere ve okuyucularımıza TUNÇ LEZZ-ET'i, sonrasında da Tunçyürek Besi Çiftliği hakkında bilgi verebilir misiniz?
 
Tabi ki, Elbette.1986 yılından beri hizmet sektöründe çalışmalar yürüten ve Mustafa Tunçyürek idaresinde başarıyla dolu yıllar sonunda bir yıl öncesinde de Küçük Sanayi'de Tunç Lezz-et adıyla bu güzel işyerimiz hizmet vermeye başladı. O gün bugündür müşterilerimize başta Küçük Sanayi'de iş yapan işletme sahibi ve çalışanlara her gün değişik lezzetler de güzel yemekler hazırlamakta ve sunmaktayız.
Kapalı ve Açık alan olmak üzere toplam 400 kişilik olan işyerimizde; 
 
Sulu yemek, ızgara gibi birbirinden güzel lezzetlerin yanı sıra haftada 2 gün çarşamba ve cuma günleri fırında oğlağımız bulunmaktadır. Saat 17.00' ye kadar sulu yemeklerimizin servisi devam etmekte, saat 17:00'den sonra ise birbirinden leziz ızgara çeşitlerimiz yer almaya başlamaktadır.
 
Ahmet Bey restoranınız da kullanmış olduğunuz etleri kendi çiftliğinizden temin ediyorsunuz değil mi?
Evet uzun yıllardır hizmet vermekte olan çiftliğimizden kullanmış olduğumuz kırmızı etlerimizi tedarik etmekteyiz. Konaklı köyündeki iki çiftliğimizde kendi kullanmış olduğumuz kırmızı etlerin tedariğini sağlamış olduğumuz gibi Ramazan ayının bitiminden sonra hemen kurbanlık satışlarımız da başlamaktadır. Kurban Bayramı ile birlikte kesimlerimizde, yine çiftliğimizde gerçekleştirilebilmektedir.
 
Peki bizlere işletmenizin kalite ve hizmet anlayışıyla ilgili ne söylemek istersiniz?
Elbette,  kendi çiftliğimizde besleyip büyütmüş olduğumuz hayvanların kalitesinden çok emin olduğumuzdan aynı kalite hem ızgaralarımız, hem de yemeklerimize yansımaktadır. Her zaman yüksek kalite ve müşteri memnuniyeti esaslı güzel lezzetlerimizden tatmaları için bütün vatandaşlarımızı, halkımızı Küçük Sanayi'deki İşyerimize bekliyoruz. 
 
Ayrıca şimdiden Ramazan ayı ile birlikte yine iftar menülerimize de başlayacağımızın müjdesini, buradan bütün okuyucularımıza, bütün vatandaşlarımıza, halkımıza vermek istiyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.
 
Kendi çiftliklerinde yetiştirmiş oldukları kaliteli hayvanları yine kendi restoranlarında hem ızgara hem yemeklerinde kullanarak vatandaşlarımıza sunan, Tunç Lezzet'in başta sahibi Mustafa Tunçyürek'e ve Şef Sayın Ahmet Balı'ya bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerin de başarılar diliyor, bütün Bursalı eş, dost, tanıdık kardeşlerime  bu güzel işletmenin güzel lezzetlerini ısrarla önermek istiyorum. Kesinlikle memnun kalacaklarının garantisini de yine onlara vermek istiyorum.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler