Takışoğlu Mutfak Şeflerini Ağırladı

Takışoğlu Mutfak Şeflerini Ağırladı

Takışoğlu Gıda Süt ve Süt Ürünlerin firması 2. Geleneksel Mutfak Şefleri Toplantısını Derebahçe’de bulunan...

Takışoğlu Mutfak Şeflerini Ağırladı
Takışoğlu Gıda Süt ve Süt Ürünlerin firması 2. Geleneksel Mutfak Şefleri Toplantısını Derebahçe’de bulunan Zevahir Restorant’ta gerçekleştirdi. Toplantıya 80’e yakın ödül almış şeflerde katıldı. Samsun’dan Türkiye pazarına açılan ünlü Takışoğlu Gıda Süt ve Süt Ürünleri, Zevahir Restorant’ta Samsunlu şefler ile 2.Geleneksel Mutfak Şefleri Toplantısında bir araya geldi.
 
Takışoğlu Bölge Bayi 1. Cesut Genel Müdürü Fahri Yılmaz, toplantının amacının şeflerin ve üreticilerin sektörle ilgili sorunlarını konuşmak, istişareler yapmak ve sosyal bağları güçlendirmek olduğunu söyledi. 
 
Kaliteden Taviz Vermiyoruz 
Genel Müdür Yılmaz, "Takışoğlu , yatırım hamlesinin son halkası olarak Samsun Tekkeköy Sagimat’ta büyük ve entegre bir tesisin yatırımını tamamlamıştır. Bu tesis, günlük yaklaşık olarak 300 ton süt işleme kapasitesine sahip olup bu yönüyle sektörün en büyük ve modern tesisidir.   Sofranıza daima en kaliteli ve taze ürünler sunmayı amaç edinen Takışoğlu, üretimin hiçbir safhasında kaliteden taviz vermemektedir." dedi. 
 
Ülke Ekonomisine Katkı 
Takışoğlu fabrikalarında  günlük ortalama 20 ton taze kaşar peyniri üretimi yapılabildiğini belirten Yılmaz, "Takışoğlu geniş imalat tesisleri, zengin ürün çeşidi ve üretim kapasitesi ile kaşar peyniri üretiminde ülkemizin önde gelen firmaları arasındadır. Tesislerimizde üretilen ürünlerin satışı, Türkiye genelinde bölge müdürlüklerimiz, bayiler, toptancılar kanalıyla gerçekleştirilmektedir. 
 
Takışoğlu, özel donanıma sahip araçlarıyla ürettiği bu benzersiz tatları, her gün geniş bir dağıtım noktalarına düzenli olarak ulaştırmaktadır.  Kuruluşundan günümüze, makine parkını sürekli olarak geliştirilen firmamız, imalat faaliyetlerinin hiçbir aşamasında teknolojiden taviz vermemiştir.
 
Bu nedenle teknolojiye yapılan yatırımlarımızın bütçesel payı, her geçen yıl artmaktadır. Bünyesinde yaklaşık 150 işçiyi istihdam eden firmamız, bu yönüyle de başta ilimiz olmak üzere, ülke ekonomisine de katkı sağlamaktadır." diye konuştu. 
 
Başkan'dan Tam Destek 
Toplantıya katılan Karadeniz Aşçılar ve Turizmciler Derneği Başkanı İhsan Çürükoğlu, "Herzaman bizi destekleyen firma olan Takışoğlu firmasını bizimde deteklememiz gerekiyor. Kapılarımızı sonuna kadar onlara açmamız gerekiyor. Ürünle bilgi almak istiyorsanız arkadaşları arayın hemen size dönüş yapacaklardır.
 
Takışoğlu herzaman bizimle beraber oldu. Bugün 3 tane fabrikası ve 200'ün üzerinde elaman çalıştıran büyük bir firma.Dolayısı ile bunların devam etmesi için bizimde onlara destek vermemiz lazım.Sizlerden ricam Takışoğlu'na destek verelim onlar herzaman bizim yanımızda olmuştur." ifadelerini kullandı. 
 
Zevahir Restoran sahibi Ömür Ünal ise böyle büyük bir firmayı kendi işyerlerinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek "Biz Zevahir Restoran olarak herzaman Samsun'a isdihdam sağlayan firmaların yanındayız. Onlarla içiçe olm aktan mutluluk duyuyoruz. Takılşoğlu firmasına bizi tercih ettikleri için teşekkü ediyorum" dedi.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler