Başkan Yücel'den O Projeye Büyük Destek

Başkan Yücel'den O Projeye Büyük Destek

Alanya Belediyesi, Türk ve Dünya mutfağından Lezzetler sunan favorilezzetlerin başlattığı geliri Sosyal..

Başkan Yücel'den O Projeye Büyük Destek
Alanya Belediyesi, Türk ve Dünya mutfağından Lezzetler sunan favorilezzetlerin başlattığı geliri Sosyal Sorumluluk Proje'sinde kullanılmak üzere 'Bir El de Sen Uzat' projesine destek oldu.
 
favorilezzetlerin başlattığı “Bir El De Sen Uzat” projesine ünlü şeflerin, ünlü yemek yazarlarının ardından ilk destek Alanya Belediyesi’nden geldi. Son yıllarda yöresel mutfak ve yemek kültürünü Culinary Heritage Alanya sistemi lisans sahipliği ile büyük katkıları olan Alanya Belediyesi, bir kez daha yöresel mutfağa verdiği önemi gösterdi.
 
Yücel: “Yöresel Lezzetlerimizi Dünya’ya Tanıtacak Bir Pencere Açtık”
‘Bir El De Sen Uzat’ projesine destek olmaktan mutluluk duyduklarını vurgulayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şöyle konuştu; “Kendimize, Alanya yemeklerinin Dünya’ya tanıtılmasını sağlayacak bir pencere açtık. Çeşitli mutfak kültürleriyle iş birliği içinde çalışmalar yürütüyoruz.  
 
Mutfak kültürümüzle ilgili çalışan ve bu işe gönül veren Alanyalı lezzet ustalarımız ile değerli bir ekibe sahibiz. Bizler gastronomi alanında  akademik çalışmalar da yapmaktayız. Alanya Yöresel Mutfak ve Yemek Kültürümüzle ilgili yeni projeleri de yakında hayata geçireceğiz.
 
Alanya Kalesi’nde tarihi bir evi restore ederek, yöresel mutfak kültürümüzün yaşatıldığı bir müzeye dönüştüreceğiz. Favori lezzetler ailesinin bu önemli projesinde olmaktan dolayı da mutluluk duyuyorum.”
 
Kitapta Yemek Ustalarının Popüler Tarifleri Anlatılıyor
Gelecek nesillere bir miras olarak hazırlanan En Favori Tarifler kitabında ünlü gurmeler, şefler ve yemek yazarlarının popüler tarifleri fotoğraflarla püf noktaları anlatılıyor. Üç ay gibi bir sürede seçici kurul tarafından özenle hazırlanan ve seçilen yemek tarifleri bu alanda ilk olma özelliği de taşıyor.
 
Kitabın Geliri Sosyal Projede Kullanılacak
Ünlü yazar ve şeflerden oluşan “En Favori Tarifler’ kitabından elde edilecek gelir Sosyal Sorumluluk Projesi’nde kullanılacak. favorilezzetler.com’un ev sahipliğinde düzenlenecek ünlü yazar ve şeflerden “EN FAVORİ TARİFLER” kitabının imza gününe iş, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri, ‘BİR EL DE SEN UZAT’ projesinde bir araya gelecek.
 
“Bir Elde Sen Uzat” sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren favorilezzetler.com ve ekibi herkesi bu projeye destek olmaya davet ediyor.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler