Öğrenciler Usta Şefle Mutfak Şov Yaptılar

Öğrenciler Usta Şefle Mutfak Şov Yaptılar

übeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek Bolümü öğrencileri Executive şef olarak büyük firrmalarda...

Öğrenciler Usta Şefle Mutfak Şov Yaptılar
Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek Bolümü öğrencileri Executive şef olarak büyük firrmalarda hizmet veren Nejdet Eziç ile okul mutfağında birbirinden lezzetli ve şık sunumlarda oluşan mutfak şov gerçekleştirdi. Öğrenciler şeflerden öğrendikleri teknik, lezzet ve sunumları onümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan Uluslararası yemek yarışmalara katılarak ustalıklarını sergileyecek.
 
Okulda Yılın İlk Etkinliği
Öğretmen ve öğrencilerin katıldığı öğrencilerinde ünlü şe-erle okul mutfağında gerçekleştirdiği lezzet şovda birbirinden güzel yiyecekler şık sunumlarıyla yarışmada ikram edildi. Okulda ünlü şeflerle WORKSHOP yapan Zübeyde Hanım MTAL yiyecek bolümü öğrencileri kendi aralarında yaptıkları yarışmada birbirinden güzel lezzetleri bir araya getirdi. Yahya Kaptan mahallesinde bulunan Zübeyde Hanım Mesleki Teknik
Anadolu Lisesi atölyelerinde gerçekleşen üretim şenliğine yaklaşık 100 öğrenci katıldı.
 
Yapıcı Kulaksız “Üreten Herkese Fırsat Tanıyoruz”
Öğrenciler usta şefle mutfak şov yaptılar Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek B.lümü öğrencileri Executive şef olarak büyük firmalarda hizmet veren Nejdet Eziç ile okul mutfağında birbirinden lezzetli ve şık sunumlarda oluşan mutfak şov gerçekleştirdi.
 
Zübeyde Hanım Mesleki Teknik Anadolu lisesinde her b.lümünün okul içinde aldıkları eğitimleri farklı etkinliklerle tatlı yarışlarla sunarken bu kez okulun Yiyecek bolümü öğrencileri hazırladıkları Showlarıyla harikalar yarattı. Okul Müdürü Dr Elif Yapıcı Kulaksız “Okulumuzda çalışmak ve üretmek isteyen herkese fırsatlar sunuyoruz.
 
Öğrencilerimize üretmenin tadını yaşarken diğer yandan da kendilerine güvenen, sosyal, girişimci bireyler olarak yetişebilmeleri imkânını sağlamaya çalışıyoruz. Zübeyde Hanım MTAL ekibi üretmekten, tasarlamaktan keyif alıyor. Her atölyede bir etkinlik ve kendi aralarında yarışmalar, odüller devam ederken okul dışındaki yarışmalara da katılacaklar” dedi.
 
Hünerli Eller Bu Kez Lezzetlere Dokunacak
Yiyecek Atölyesi şef Selma Sarıkaya ile yiyecek alan Şef Bahar Yetgün “Yiyecek ve içecek hizmetleri bolümü öğrencileri bugün yine zamanın nasıl geçtiğini anlayama dıkları dolu dolu bir gün yaşadılar. Bu etkinlikler öğrencilerimizin vizyonunu genişletiyor.  Bugün burada ISS firmasında çalışan executive şef Nejdet Eziç tabak süsleme teknikleri ve göze hitap eden tabaklar için son dokunuşlarla ilgili demo gösterisi sundu. 
 
Mutfak Atölyelerimiz tabaklardaki renk armonisi ve mis gibi yemek kokuları ahengiyle buluştu. Ustamıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi. Öğrencilerin Usta şeften öğrendiği tabakta ve masalardaki lezzet ve sunumlarını uluslararası yarışmalara onümüzdeki aylarda girerek sergileyecek.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler