Öğrencilerden, Akademisyenlere 75 Çeşit Yemek

Öğrencilerden, Akademisyenlere 75 Çeşit Yemek

Eyyübiye Kampüsü Aşçılık yemekhanesinde düzenlenen programda öğrenciler uygulamalı olarak...

Öğrencilerden, Akademisyenlere 75 Çeşit Yemek
Şanlıurfa Harran üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık bölümünde eğitim gören öğrenciler 75 çeşit yemek yaparak öğretim üyelerine ziyafet çektiler.
 
Eyyübiye Kampüsü Aşçılık yemekhanesinde düzenlenen programda öğrenciler uygulamalı olarak 75 çeşit yemek hazırladı. Birbirinden lezzetli yemeklerin ikram edildiği etkinlikte söz alan Aşçılık Program Başkanı Şükran Taşkın, “Genelde yaptığımız yemekler protokol ağırlıklı oluyor ve misafirlere sunuyoruz. 
 
Bunun karşısında sunduğumuz yemekleri değerlendiriyorlar ve öğrencilerimizin final sınavlarına etkisi oluyor. Yemekhanede sunduğumuz yemeklerin çeşitleri soğuk mutfak ürünleri, sıcak mutfak ürünleri ve pastane ürünleridir. Bu çalışmada üç hocanın çalışmalarıyla birlikte öğrencilerde dвhil oluyor. Biz bu etkinliği her sene yapıyoruz. Bu uygulama bütün dersleri kapsamış oluyor. 
 
öğrenciler mutfakta yaptıklarını nasıl sergileyeceklerini ve ne şekilde sunacaklarını öğreniyorlar. Zeytinyağlı yemekler, ara sıcak, ara soğuk yemekler, salatalar, mezeler, tatlılar mutfaktan çıkabilecek bütün ürünleri, öğrencilerimiz ve hoca arkadaşlarımızla beraber yaptık. Usta aşçılara taş çıkartan bu lezzetleri şu an misafirlerimize sunuyoruz” dedi. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler