Ganalı Şef Guinness Rekorlar Kitabı'na Girdi: 802 Saat Pişirdi

Ganalı Şef Guinness Rekorlar Kitabı'na Girdi: 802 Saat Pişirdi

Türkiye gastronomi haberlerinde de yer alan bilgilere göre, Ulusal basında yer alan haberlere göre, Şef Smith, 1 Şubat'ta başladığı yemek pişirme maratonunu 6 Mart'ta tamamladı..

 
Ganalı Şef Guinness Rekorlar Kitabı'na Girdi: 802 Saat Yemek Pişirdi...
 
Türk Aşçı Haberleri - Ganalı şef Ebenezer Smith, tam 802 saat 25 dakika boyunca yemek pişirerek Guinness Rekorlar Kitabı'na adını yazdırdı. Halk arasında "Şef Smith" olarak tanınan Ebenezer Smith, bu olağanüstü başarıyı ülkenin başkenti Akra'da gerçekleştirdi.
 
Türkiye gastronomi haberlerinde de yer alan bilgilere göre, Ulusal basında yer alan haberlere göre, Şef Smith, 1 Şubat'ta başladığı yemek pişirme maratonunu 6 Mart'ta tamamladı. Toplamda 802 saat 25 dakika süren bu maraton, onu "en uzun süre yemek yapma" rekorunun sahibi yaptı.
 
Guinness Rekorlar Kitabı'ndan aldığı sertifikayı gururla taşıyan Ganalı Şef  Smith, yaptığı açıklamada başlangıçta hedefinin 1200 saat olduğunu ancak 802 saat 25 dakikada rekor kırdığını belirtti. Smith, bu sürede yemek pişirmenin hem fiziksel hem de zihinsel olarak büyük bir meydan okuma olduğunu ifade etti.
 
Smith, bu performansıyla, Kasım 2023'te İrlandalı şef Alan Fisher tarafından kırılan 119 saat 57 dakikalık önceki Guinness Dünya Rekoru'nu da geride bıraktı.
 
Türk Aşçı Haberleri olarak, Şef Ebenezer Smith'in bu muazzam başarısını kutluyor ve gastronomi dünyasına kattığı bu yeni rekoru sizlere duyurmaktan gurur duyuyoruz. Smith'in azmi ve kararlılığı, tüm şefler için ilham kaynağı olmaya devam edecek.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler