Şef Ceyhan Aşcıoğlu'dan “Enginar&Kuşkonmaz”

Şef Ceyhan Aşcıoğlu'dan “Enginar&Kuşkonmaz”

Menüde yer alan çeşitli yemekler arasında; zeytinyağlı ve portakal ile pişirilmiş taze enginar, çıtır enginarlı Sezar salatası, fesleğen li enginar ve kuşkonmaz risottosu, hardal soslu..

Ceyhan Aşcıoğlu,şef,Mutfak Haber
 
İstanbul’un gözde mekanlarından Hilton Istanbul Maslak, zarif detayları ve üst düzey konforuyla misafirlerine unutulmaz deneyimler sunuyor. Baharın gelmesiyle birlikte menüsüne taze ve sağlıklı seçenekler ekleyen otel, enginar ve kuşkonmazı öne çıkaran bir menüyle gurme lezzetler sunuyor. Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri web sitesi olarak yaptığımız araştırmalar, Şef Ceyhan Aşcıoğlu ve ekibinin, geleneksel ve modern teknikleri harmanlayarak sunduğu "Enginar&Kuşkonmaz Menüsü"nün lezzetli olduğu kadar sağlıklı olduğunu gösteriyor.
 
Zengin ve Sağlıklı Menü Seçenekleri
Hilton Istanbul Maslak’ın "Enginar&Kuşkonmaz Menüsü"nde, bahar ve yaz aylarının vazgeçilmez malzemeleri enginar ve kuşkonmaz başrolde. Şef Ceyhan Aşcıoğlu, bu iki değerli sebzenin faydalarını yaratıcı tariflerle buluşturarak misafirlerine hafif ve lezzet dolu bir yemek deneyimi sunuyor. Menüde yer alan çeşitli yemekler arasında; zeytinyağlı ve portakal ile pişirilmiş taze enginar, çıtır enginarlı Sezar salatası, fesleğenli enginar ve kuşkonmaz risottosu, hardal soslu bonfile dilimleri ve fırınlanmış somon gibi seçenekler dikkat çekiyor.
 
Gastronomi Şöleni
Hilton Istanbul Maslak, misafirlerini sadece mayıs ve haziran aylarında sunulan bu özel menü ile ağırlıyor. Enginar ve kuşkonmaz, Ege yeşillikleri, kuru domates ve fesleğenle harmanlanan meze salatalarından, ızgara kuşkonmaz ve enginar karpaçyo ile hazırlanan yaratıcı risottolara kadar geniş bir yelpazede sunulan yemekler, sağlıklı ve doğal malzemelerin kullanıldığı özgün reçetelerle hazırlanıyor.
 
Chef Ceyhan Aşcıoğlu'nun imzasını taşıyan bu menü, tadıyla olduğu kadar sunumuyla da göz kamaştırıyor. Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri olarak, bu benzersiz lezzet şölenini deneyimlemek için Hilton Istanbul Maslak’ı ziyaret etmenizi öneriyoruz. Her bir tabak, şefin ustalığını ve mevsimin tazeliğini yansıtan bir sanat eseri niteliğinde.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler