Șef Okan Balçak Kimdir?

Șef Okan Balçak Kimdir?

Mesleki sürecim 1992 yılında Clup Hotel Sera' da başladım mesleğimi aşk, sevgi ve terbiye unsurları içinde Marco Polo da Rahmetli Cemal Erdoğan şefimin kadrosuna girip uzun yıllar yanında çıraklık..

Șef Okan Balçak Kimdir?
 
22.01.1976 Antalya doğumluyum evliyim 2 çocuk babasıyım. Antalya turizm otelcilik meslek lisesi mezunuyum ama buda yetmedi, Turem, Turizm eğitim merkezindende mezun oldum.
 
Mesleki sürecim 1992 yılında Clup Hotel Sera' da başladım mesleğimi aşk, sevgi ve terbiye unsurları içinde Marco Polo da Rahmetli Cemal ERDOĞAN Chefimin kadrosuna girip uzun yıllar yanında çıraklık dönemi yaşadım ve bundan gururla her zaman onur duymaktayım. 
 
Çünkü bizlere çok güzel miras bıraktı .bir altın bilezik. Bu meslekte gerçekten efsane isimlerden birisidir. rahmetle anıyorum.
 
Șef Okan Balçak Kimdir?
Uzun yıllar restaurant ve otellerde yöneticilik yapıyorum şu an Antalyada Nazar Beach Ctiy Hotelde Executive Chef olarak görev yapıyorum gelecek nesillere genç arkadaşlara bize öğretilen mutfak kültürünü, görgüsünü, sevgisini öğretmeye sevdirmeye çalışıyorum.
 
Bu meslek savaşta dahi olsak en kutsal meslektir felsefesi olarak yola çıktık. İnsanın ilk önce kendisine ve mesleğine saygısı olmalı mesleğini severek bir tutku haline getirmeli tabiki bir tutam aşk la yapması gerektiğini de bilmeli.
 
Yaşasın Euro Toques Türkiye Ailesi 
Yaşasın Euro Toques Türkiye Milli Takımı
 
Șef Okan BALÇAK Kimdir?


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler