Şef Nilgün Ulaşır Kimdir?

Şef Nilgün Ulaşır Kimdir?

Çalıştığım her alanda eğitimleriyle destekledim. Üniversiteyi profesyonel aşçılık bölümünden bitirdim. Aşçılık mesleğimde evlendikten sonra otel mutfaklarından ayrılarak gata hastanesi, dışişleri..

Şef Nilgün Ulaşır Kimdir?
 
1983 yılında Ankara da doğdum. 27 yıllık aşçılık mesleğimde her anını dolu dolu severek geçirdim.16 yaşında bulaşıkçılıkla başladığım mesleğin çekirdek aşçılarındanım.
 
Eskişehir devlet hastanesi, ssk hastanesi doğum evi hastanesinde 4 yıl yetiştikten sonra Anemon oteller divan, palmira, bodrum şeflikleriyle devam ettim.
 
Çalıştığım her alanda aşçılık eğitimlerini destekledim. Üniversiteyi profesyonel aşçılık bölümünden bitirdim. Aşçılık mesleğimde evlendikten sonra otel mutfaklarından ayrılarak gata hastanesi, dışişleri bakanlığı, tsk, deniz kuvvetleri aşçıbaşılığıyla devam ettirdim.
 
7 YIL boyunca m.e.b. bağlı halk eğitim merkezlerinde yiyecek ve içecek hizmetleri Excutive CHEF eğitmen olarak çalıştım.
 
Türk kızılayın 57 yıllık tarihinde ilk mutfak atölyesi kurucusu koordinatör şef oldum.Şu an kendi işletmem olan Egem mutfak restaurant işletme  sahibiyim ve emek veren kadınlar eğitim ve yardımlaşma dernek başkanıyım.
 
Derneğim bünyesinde eğitim merkezimden 42 öğrenci mezun ettim. Sivrihisar üretici kadınlarımızı Sivrihisar belediyesi işbirliği ile eğitimlerini destekleyerek sivrihisar belediyesi öncülüğünde yerlerinin kurtulmalarını sağladık.
 
Egem mutfak olarak bir çok kendi organizasyonlarımıza imza attık. Özellikle yetim yemekleri organizasyonlarında Ankara kapsamına yayıldık ve bunu sosyal proje haline getirerek bir çok çocuğumuzun hayatını düzeltmeye çalıştık.
 
İstikrarlı bir şekilde yolumuzda yürüyüp mesleğimizin en kaliteli şekilde temsil edilmesi geleceğimize güzel bir hazineyi bizlerden teslim alması içindir mücadelemiz. 
 
Bundan sonraki  güzel çalışmalarımız EURO TOQUES ilee devam edecektir .
 
Euro Toques Türkiye Avrupa Aşçılar Birliği
 
Şef Nilgün Ulaşır Kimdir?


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler