Avokadolu Türk Yemekleri Nelerdir?

Avokadolu Türk Yemekleri Nelerdir? "Zülfiye Duruoğlu"

Avokadolu Türk yemekleri nelerdir? Avokadolu yemekler nasıl yapılır? Türk mutfağında avokado nasıl kullanılır? Evinizde avokadolu Türk Yemekleri...

Avokadolu Türk Yemekleri Nelerdir?
 
Avokadolu Yemekler nasıl yapılır? Evinizde Avokadolu Türk Yemekleri yapmak istermisiniz? Türk mutfağında avokado nasıl kullanılır? Sizlere şef  Zülfiye DURUOĞLU’nun kaleminden nefis ve dillere destan Avokadolu iştah açıcılar, Avokadolu soğuk mezeler ve Avokadolu salatalar ve avokadolu tarifler sunuyoruz. 
 
Türk Aşçı Haberleri Takipçilerine Merhaba ;
Avokadolu Türk Yemekleri kitabının yazarıyım. Aynı zamanda Bergama Bakırçay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Yiyecek ve İçecek Hazırlama öğretmeni ve atölye şefiyim.
 
Avokadolu Türk Yemekleri Nelerdir? Avokadoyu Türk mutfağına katmak, avokadonun vitamin ve minarellerinden yani besin değerlerinden herkesin yararlanması sağlamak ve avokadoyu tanıtmak için bildiğimiz tarifler farklı lezzetler içeren 86 tariften oluşan kitabımız Kutlu yayınevinden çıkmıştır. 
 
Tüm tariflerin içerisinde avokado bulunmaktadır. Türkiye’de yemek kitapları arasında tüm tariflerinde avokado içeren tek kitaptır. 86 tarifin 86’sında da avokado kullanılan tek kitaptır.
 
Avokadolu Türk Yemekleri kitabımızda Türk mutfağının olmazsa olmazlarından mantı, baklava, tarhana, börek, kadayıfın ve yoğurdun avokadoyla yapılışının tariflerini içermektedir.
 
Kitaptaki çoğu tarife patent istenmiştir. Patent istenen tariflerden birkaç tanesine örnek vermek istersek ev yoğurdu ile mayalanan avokadolu yoğurt, avokadolu baklava, avokadolu kadayıf, avokadolu tarhana, avokadolu lokum ve avokadolu tahin helvasıdır…
 
Türk Aşçı Haberleri Olarak Zülfiye Duruoğlu'na teşekkür ederek, şefimizin çalısmasının tanıtımına katkıda bulunmak yayın ilkelerimiz içerisinde bir mesleki görevimiz olduğunu'da belirtirek kendisine Başarılar dileriz. İsteyenler Şef Zülfiye DURUOĞLU’na aşağıdaki mailden ulaşabilirler.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler