İbrahim Selam’ Dan Tüm Arkadaşlarına Duygusal Mesaj;

İbrahim Selam’ Dan Tüm Arkadaşlarına Duygusal Mesaj;

Sevgili Arkadaşlar, Değerli Dostlar, Wome otel mutfak personeli. Dünden beri istifa ettikten sonra yüzlerce telefon...

Şef İbrahim Selam’ Dan Tüm Arkadaşlarına Duygusal Mesaj;
 
Türk aşçı haberleri yönetimi olarak Türk Mutfağı Şeflerimizden  İbrahim Selam'a kendilerine calışmalarında başarılar dileriz… Allahaısmarladık Sevgili Dostlar hakkınızı helal edin !!!
 
01 08 2014 tarihinde Başladığım Wome Delüxe Oteldeki görevimden dün itibarı ile Ayrilmis Bulunmaktayım. Görev yaptığım süresinde bana desteklerini esirgemeyen mutfak personelim başta olmak üzere bütün dostlarıma herkese sonsuz teşekkürler. 
 
Sevgili Arkadaşlar, Değerli Dostlar, Wome otel mutfak personeli. Dünden beri istifa ettikten sonra yüzlerce telefon Alıyorum Neden Diye. Neden niçin diye bütün dostlarıma Anlatmaktan yoruldum.
 
Tek ve Gerçek nedeni Şudur:
Yaklaşık 20 yılı Aşkın süredir yanımda olan.benimle kader birliği yapan gecesi gündüzünde benim başarım için çırpınan kader arkadaşlarım. Kardeşlerim gibi, Evlatlarım gibi, Ailem dediğim 3 Sous şefimin Savunmaları ve Akabinde Çıkışları istendi.
 
Tek Suçları Lojman Odalarında Rakı İçmek:
Başka hiç bir suçları yoktu. Ben bu durumu Kabul etmedim. Kabul Etmemde mümkün değildi. Ben yola çıktıklarımı, yolda bulduklarıma tercih Etmem. Beni bilen bilir, tanıyan tanır. 
 
Hiç bir kuruş bile ödenmeden verdikleri emekleri görülmeden adını koyamayacağım bir şey gibi kapı önüne konması ve Çıkışları verilmesi benim vicdan muhasebemde hesabı yoktur. Sadece Yaradan var, yeri göğü yaradan var. Yaradana havale Ediyoruz.
 
Herkese sonsuz Selam ve Saygılarımla.
 
Matbah-ı Amire
İbrahim SELAM.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler