LTB ile AKÜ'den Paylaşım Mutfağı konusunda işbirliği

LTB ile AKÜ'den Paylaşım Mutfağı konusunda işbirliği

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin Akdeniz Karpaz Üniversitesi (AKÜ) ile imzaladığı çeşitli işbirliklerini içeren protokol...

LTB ile AKÜ'den Paylaşım Mutfağı konusunda işbirliği
Lefkoşa Türk Belediyesi’nin Akdeniz Karpaz Üniversitesi (AKÜ) ile imzaladığı çeşitli işbirliklerini içeren protokol kapsamında Paylaşım Mutfağı’nın daha etkin hizmet verebilmesi adına yararlı çalışmalar gerçekleştiriliyor.
 
Üniversite bünyesinde bulunan Gastronomi Bölümü ile yürütülen ortak çalışmalar ile Paylaşım Mutfağı’nın menülerinin hazırlanmasına katkı konulurken, mutfak sanatları konusunda da Paylaşım Mutfağı personellerine eğitim veriliyor.
 
BAŞTA DİYET MENÜLER OLMAK ÜZERE MUTFAK SANATLARI KONUSUNDA EĞİTİM
Gastronomi Bölümü öğrencileri haftanın bir günü Paylaşım Mutfağı’na giderek yemeklerin hazırlanmasına yardımcı olurken,  LTB Paylaşım Mutfağı personelleri de üniversiteye giderek başta diyet menüler olmak üzere, mutfak sanatları üzerine eğitim alıyorlar. Personellere bilimsel yenilikler kapsamında farklı hijyen konularında da bilgiler veriliyor.
 
Paylaşım Mutfağı tarafından yapılan açıklamada, paydaşların artmasının motivasyonu yükselttiğine işaret edilirken, katkı koymak isteyenlerin LTB Paylaşım Mutfağı ile LTB üzerinden temasa geçebileceği ifade edildi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler