Raffles İstanbul’un Efsanevi Brunch’ı Geri Dönüyor

Raffles İstanbul’un Efsanevi Brunch’ı Geri Dönüyor

Brunch etkinliği sadece lezzetle sınırlı kalmayıp, Solanch de La Rosa’nın canlı müzik performansıyla misafirlere keyifli anlar yaşatıyor. Ayrıca, 12 yaş altı misafirler için ücretsiz..

 
Raffles İstanbul’un Efsanevi Brunch’ı Geri Dönüyor...
 
Lüks, inovasyon ve gastronomiyi bir araya getiren Raffles İstanbul, yaz aylarında ara verdiği ünlü brunch etkinliğine 6 Ekim’den itibaren yeniden başlıyor. Raffles Brunch, deniz ürünlerinden kömür ateşinde pişen ızgara çeşitlerine, İsokyo’nun imza tabaklarından kahvaltılıklara kadar geniş yelpazede sunduğu lezzetlerle pazar günlerini daha da özel kılacak.
 
Misafirlere ayrıca birer kadeh köpüklü şarap ve Raffles İstanbul’un imza kokteyli ikram edilecek. 
 
Brunch etkinliği sadece lezzetle sınırlı kalmayıp, Solanch de La Rosa’nın canlı müzik performansıyla misafirlere keyifli anlar yaşatıyor. Ayrıca, 12 yaş altı misafirler için ücretsiz olan etkinlikte, çocuklar Kids Culinary Workshop adı verilen özel aşçılık atölyesinde profesyonel şefler eşliğinde mutfak becerilerini geliştirme fırsatı bulacaklar. Türk Aşçı Haberleri, gastronomi tutkunlarının bu eşsiz brunch deneyimini kaçırmamasını öneriyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler